Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Rapid136
üzenetére
Ha azt mondom, hogy koca fotós vagyok, abból sem igaz a fotós kifejezés. Mikor Nikon tükrösöm volt, akkor a 18-105-ös objektívvel annyira ellustultam, hogy csak akkor vettem le róla, mikor kölcsönkaptam egy fix 35mm-est.
A manuál próbálgatása is inkább játszadozás részemről, mint valós igény kielégítése. Persze csorgattam a nyálam az A7-re, de a tavalyi akciókkal az E-M10 újonnan, dupla kitobival is sokkal olcsóbb volt, mint most a használt A7. Ha nagyon sok fölös megtakarításom lenne, akkor a kütyümizériám biztos rá is vezetne, de per pillanat vannak sokkal fontosabb dolgok, és a kis Oly lett számomra az ésszerű - és örömteli - határ. A manuál meg, amilyen szinten elkezdtem, olcsón enyhíti az újabb és újabb kütyük iránti vágyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Revolut
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest