Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Rapid136
üzenetére
Ha azt mondom, hogy koca fotós vagyok, abból sem igaz a fotós kifejezés. Mikor Nikon tükrösöm volt, akkor a 18-105-ös objektívvel annyira ellustultam, hogy csak akkor vettem le róla, mikor kölcsönkaptam egy fix 35mm-est.
A manuál próbálgatása is inkább játszadozás részemről, mint valós igény kielégítése. Persze csorgattam a nyálam az A7-re, de a tavalyi akciókkal az E-M10 újonnan, dupla kitobival is sokkal olcsóbb volt, mint most a használt A7. Ha nagyon sok fölös megtakarításom lenne, akkor a kütyümizériám biztos rá is vezetne, de per pillanat vannak sokkal fontosabb dolgok, és a kis Oly lett számomra az ésszerű - és örömteli - határ. A manuál meg, amilyen szinten elkezdtem, olcsón enyhíti az újabb és újabb kütyük iránti vágyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest