- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Balinov #8585 üzenetére
Ezt a képedet A3-ba kinyomva , bekeretezve falra el tudnám képzelni.
A 44-2 az preset, tehát nem kattan be fényértékeken a rekeszgyűrű.
Az egyik gyűrűvel állítod a max F értéket. Utánna a rekeszgyűrű nem enged annál tovább.
Ha beállítod F8-ra akkor F8 és F2 között szabadon álíthatod a rekeszt , akár picikét is.A belenagyítást használod? Nekem ki van rakva gombra.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Balinov #8585 üzenetére
Helios tájképre nem valami jó szerintem, mert egyrészt nem egy szuperpenge üveg, másrészt rekeszelve is ken széleken. Portréra, virágokra, gombára meg ilyesmire viszont frankó...
A rekeszgyűrű: az első gyűrű kattanós, kissé nehezen jár, azt ha kioldod lehet a másodikkal fokozatmentesen rekeszelni. Ha a második gyűrűvel rekeszelsz, a feliratok fordítva lesznek, de ha belekukkolsz az üvegbe rekeszelés közben, erre te is rájössz
Fókuszálás: belenagyítasz az élőképbe, tekered a fókuszgyűrűt amíg éles lesz a téma, exponálsz, kb ennyi
"EVF-en eles kephez koppra kell a fokuszgyurut tolni." - Ezt nem értem.
Belejössz majd, meg kell szokni, hogy manuállal nem mindent lehet lekapni, én pl. már 100-ból 99-et biztosan élesre lövök, ha nem 100-at, ha kukáznom kell a képet az a rossz kompó, gyenge téma, fények stb miatt van inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest