Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Balinov
üzenetére
Ezt a képedet A3-ba kinyomva , bekeretezve falra el tudnám képzelni.

A 44-2 az preset, tehát nem kattan be fényértékeken a rekeszgyűrű.
Az egyik gyűrűvel állítod a max F értéket. Utánna a rekeszgyűrű nem enged annál tovább.
Ha beállítod F8-ra akkor F8 és F2 között szabadon álíthatod a rekeszt , akár picikét is.
A belenagyítást használod? Nekem ki van rakva gombra.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Helios tájképre nem valami jó szerintem, mert egyrészt nem egy szuperpenge üveg, másrészt rekeszelve is ken széleken. Portréra, virágokra, gombára meg ilyesmire viszont frankó...
A rekeszgyűrű: az első gyűrű kattanós, kissé nehezen jár, azt ha kioldod lehet a másodikkal fokozatmentesen rekeszelni. Ha a második gyűrűvel rekeszelsz, a feliratok fordítva lesznek, de ha belekukkolsz az üvegbe rekeszelés közben, erre te is rájössz
Fókuszálás: belenagyítasz az élőképbe, tekered a fókuszgyűrűt amíg éles lesz a téma, exponálsz, kb ennyi
"EVF-en eles kephez koppra kell a fokuszgyurut tolni." - Ezt nem értem.
Belejössz majd, meg kell szokni, hogy manuállal nem mindent lehet lekapni, én pl. már 100-ból 99-et biztosan élesre lövök, ha nem 100-at, ha kukáznom kell a képet az a rossz kompó, gyenge téma, fények stb miatt van inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest