Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Na, ma sikerult Patrikkal kiprobalni a Helos 44-2-t. Fenyviszonyok kb mint a Pentacon tesztnel kb, kiveve az idot, mert naposabb volt, igaz kb del korul mentunk ki a partra.
Egyre jobban tetszik ez a manual moka. Most olyan 50%-oz kihozatal volt LR-es elso koros shift+Del utan, a maradekbol ugy 4-5-t gyalultam, mert tul lagy lett es nem tudtam semmit kihozni belole utomunkaval.
Meg mindig nincs sok fogalmam a manualozasrol, de talan kezdem kapisgalni a mikentjet, bar a Helioson kicsit fura volt a rekeszgyuru (valszeg en nem jottem ra meg mindig a helyes hasznalatra) ill. arra figyeltem fel, hogy gyk, EVF-en eles kephez koppra kell a fokuszgyurut tolni.
Pentaconhoz kepest a K&F Concept adapteren nem annyira feszes, azzal tobb kepet lottem ugy jo 1/3-al, de nem volt egyszer sem,hogy veletlenul meglazult volna az obi menete az adapterben. Itt egyszer majdnem korbe is tekertem 1 fordulatnyit. Mondjuk ez joval leharcoltabb darab, mint a Pentacon, nameg az azert Keletnemet, ez meg a szovjet ipar remeke
Van valami jo leiras,hogyan erdemes ezekkel a regi obikkal fokuszalni/ F-erteket allitani? Sztem valamit nem jol csinalhatok ugy nagy altalanossagba
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő