- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Hááát...Igen más...de egy G6-hoz képest szerintem jobb (az lett volna még). A G6-hoz hasonló felépítés, plusz a hajtogatható EVF, ami amilyen idétlenül nézett ki elsőre, annyira szerettem meg használat közben.
Lehet beképzelem, de mintha a manuális üvegeket is jobban teljesítettek volna rajta. A peaking meg...nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a piros kiemelés a legjobb, az olyn van fehér és fekete és még szaggat is tőle a kép (NX30an ilyen se történt). Óh és még valami, ami számomra új volt az olyn...a hangja
Az első kis pen-emnek nem hallottam a hangját, a samungnak már volt egy halk búgása, de ez...
Az alap búgás mellé fókusz esetén még fel is pörög. De még mielőtt azt az érzést kelteném, hogy megbántam, nincs így..megvannak az előnyei, meg azok a dolgok amikben visszalépés történt, de amire én vágytam azt az oly jobban kiszolgálja majd. Ha valaki manuálra keres milcet, tudom ajánlani az NX30-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest