Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Hááát...Igen más...de egy G6-hoz képest szerintem jobb (az lett volna még). A G6-hoz hasonló felépítés, plusz a hajtogatható EVF, ami amilyen idétlenül nézett ki elsőre, annyira szerettem meg használat közben.
Lehet beképzelem, de mintha a manuális üvegeket is jobban teljesítettek volna rajta. A peaking meg...nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a piros kiemelés a legjobb, az olyn van fehér és fekete és még szaggat is tőle a kép (NX30an ilyen se történt). Óh és még valami, ami számomra új volt az olyn...a hangja
Az első kis pen-emnek nem hallottam a hangját, a samungnak már volt egy halk búgása, de ez...
Az alap búgás mellé fókusz esetén még fel is pörög. De még mielőtt azt az érzést kelteném, hogy megbántam, nincs így..megvannak az előnyei, meg azok a dolgok amikben visszalépés történt, de amire én vágytam azt az oly jobban kiszolgálja majd. Ha valaki manuálra keres milcet, tudom ajánlani az NX30-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Witcher topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet beképzelem, de mintha a manuális üvegeket is jobban teljesítettek volna rajta. A peaking meg...nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a piros kiemelés a legjobb, az olyn van fehér és fekete és még szaggat is tőle a kép (NX30an ilyen se történt). Óh és még valami, ami számomra új volt az olyn...a hangja