- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Hááát...Igen más...de egy G6-hoz képest szerintem jobb (az lett volna még). A G6-hoz hasonló felépítés, plusz a hajtogatható EVF, ami amilyen idétlenül nézett ki elsőre, annyira szerettem meg használat közben.
Lehet beképzelem, de mintha a manuális üvegeket is jobban teljesítettek volna rajta. A peaking meg...nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a piros kiemelés a legjobb, az olyn van fehér és fekete és még szaggat is tőle a kép (NX30an ilyen se történt). Óh és még valami, ami számomra új volt az olyn...a hangja
Az első kis pen-emnek nem hallottam a hangját, a samungnak már volt egy halk búgása, de ez...
Az alap búgás mellé fókusz esetén még fel is pörög. De még mielőtt azt az érzést kelteném, hogy megbántam, nincs így..megvannak az előnyei, meg azok a dolgok amikben visszalépés történt, de amire én vágytam azt az oly jobban kiszolgálja majd. Ha valaki manuálra keres milcet, tudom ajánlani az NX30-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest