Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Nemtudom, én csak azt látom most is, hogy folyamatosan tolnak fel liciteket. Amúgy igen, megadsz egy rászánós keretet, és ugye azt addig emeli amíg jó vagy. Ez persze úgy van kitalálva, hogy milyen kényelmes, de gyakorlatilag árfelverés szerintem. Megmondom őszintén lehet én vagyok régi vágású de szeretem figyelni az árverést, és nem egy automatizált folyamattal, hanem én magam és akkor beszállni ha tényleg megéri. De így megadsz valamit, aztán a gép leboxolja a másikkal és ha a te kereted magasabb te maradsz állva, aztán nyilván őt értesítik, hogy ki lett golyózva aztán jön egy új kerettel, és így ez licit mechanizmusok csatája. Nem tudom mióta van ez így. De gyakorlatilag árfelhajtó funkció szerintem. Mert amúgy figyelni kellene az időre, meg a többiek reakcióira.
Amúgy igen, nem vagyok egy mindennapos licitáló, de évente párat lenyomok. Lehet hogy azért nem vagyok vele tisztában, mert általában az utolsó fél órában dől el nálam, hogy belépek-e. Nem akartam senkit félrevezetni, bocsánat

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OLED TV topic
- Horgász topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő