Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Nemtudom, én csak azt látom most is, hogy folyamatosan tolnak fel liciteket. Amúgy igen, megadsz egy rászánós keretet, és ugye azt addig emeli amíg jó vagy. Ez persze úgy van kitalálva, hogy milyen kényelmes, de gyakorlatilag árfelverés szerintem. Megmondom őszintén lehet én vagyok régi vágású de szeretem figyelni az árverést, és nem egy automatizált folyamattal, hanem én magam és akkor beszállni ha tényleg megéri. De így megadsz valamit, aztán a gép leboxolja a másikkal és ha a te kereted magasabb te maradsz állva, aztán nyilván őt értesítik, hogy ki lett golyózva aztán jön egy új kerettel, és így ez licit mechanizmusok csatája. Nem tudom mióta van ez így. De gyakorlatilag árfelhajtó funkció szerintem. Mert amúgy figyelni kellene az időre, meg a többiek reakcióira.
Amúgy igen, nem vagyok egy mindennapos licitáló, de évente párat lenyomok. Lehet hogy azért nem vagyok vele tisztában, mert általában az utolsó fél órában dől el nálam, hogy belépek-e. Nem akartam senkit félrevezetni, bocsánat

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 6960 / 9575 / 14600 / 10900 expoval )
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest