- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Szia!
Hirtelen felindulásból vettem egy soligor 75-205 3.5 macrot kemény 6e pénzért epl5-re.
Még csak mókázni sem jött be a maga ~1 kilójával.
Képtelen voltam vele éles képet produkálni. Fogást sem találtam rajta, mivel minden tagja mozgatható.
Két-három próbálkozás után porosodik a polcon... -
MrChris
nagyúr
Mire teszed, mire kell? Borzasztó nagy és nehéz ez az obi. Makróra jó lehet, ott úgy is rekeszelni kell, érdemes 8-11 ig, hogy legyen mélységélesség. Amúgy meg verőfényben állványról tudsz majd bogarakat, virágokat fotózni vele. Telefotózásra viszont elég hurka lehet. Egy jó fix 135-ös kerül ennyibe.
-
daniduke
tag
Konkrét tapasztalatom nincs vele, de szerintem másnak se nagyon. Annyi azért valószínű ,hogy nincs valami jó képe, mint ezeknek a régi, filléres telezoomoknak általában.
Fix 300-as Soligorom volt, de sokat kellett rekeszelni hogy még az én alacsony igényeimnek is megfeleljen
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest