- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Zozzant #5361 üzenetére
Megint csak nem értelek. Önjelölt műszerészként szétszedte 3szor, megjavította jól működik, helyén van a fókuszpont, már nem csillan be, 2,8-on is használható és ha ügyes volt nem trancsírozta el a csavarfejeket, nem karmolta össze az alkatrészeket... Ha igen az látszik, vagy hibásan működik. Nem veszik meg.
Van vagy 20 obim, mindet az utóbbi 2-3 évben szereztem be, legalább 30-40 évesek, fogalmunk se lehet melyiket hányszor szedték szét, adták tovább. Lehet, hogy mind már átment önjelölt műszerészeken meg szakikon, nem tudhatom, de jó állapotúak, használhatóak és ez a lényeg. Szart meg nem szabad venni, vagy ha kevés az infó mérlegelni kell bevállalod e. Én csak fotón láttam szinte mind, bevállaltam és mind ~95%-ban bejött. Ami vicces, hogy pont az bizonyult rossznak amit személyesen vettem át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest