Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
ha ráér, holnap csinálhatok pár képet a Jupiter-37A-val.
5-10e ft között szokott lenni (én pakkban vettem, csomagáron), építési minőségre hibátlan, igazi fém-üveg masszívum, de a mérete jól kezelhető, nem túl nagy a 135mm-s átlaghoz képest. f5.6-f8 körül hozza a legjobbat, de háttérmaszatoláshoz az f3,5-4 kiváló

-
A jupiter 9et portréra szokták használni, jól mossa a hátteret és kissé lágy, pont jó portré obinak. A 37Aról az előző oldalon találsz leírásokat, illetve a neten a google a barátod. A 85 ára 20körül van, állapottól függően, de láttam már 15ért is elkelt ilyen obit, viszont 25ért is hirdettek ilyen lencsét. A 37A ára ha jól tudom 10ezer körül mozog. A jupiterekről tudom, h van pá leírás, teszt, igaz azok angolul...
Arra figyelj oda, h az 500d felbontása miatt lehet, h a vártnál gyengébben fognak ezek a lencsék muzsikálni. Sztem apsc 15 mpixeltől felfele L üveget kéne rá tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Byintek Love U14 Projektor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest