- iPhone topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
"Kepzeld lehet ezred pontosaggal forgacsolni"
Képzeld vas és fémesztergályos mestervizsgám is van többek közt.Ugyanis én egy szakmahalmozó vagyok. Palástcsiszoló, fapadlózó, melegburkoló, fémipari gyártástechnológus és okleveles vegyész volnék. A tanfolyami végzettségeket pld tűzvédelmis meg egyebek nem is számítom. Ugyanis volt egy tulajdonságom röhögve könnyedén tanultam meg mindent amibe belefogtam. Tudod egyszer egy betanított esztergályos megkért hogy köszörüljem meg a kését mert hallotta hogy én mester vagyok, (akkor épp MEO ügyeletet adtam) és a beállítója eltünt a kurvákat hajszolta. Két óra múlva visszajött hogy ő még ilyet nem látott 21 munkadarabot csinált a késsel míg a beállítója által köszörülttel 6-ot. Megköszörültem még egyszer neki és 24-et csinált meg vele. Úgyhogy nehogy megmagyarázd nekem hogy mit és milyen pontossággal lehet forgácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest