- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nem tudom milyen gombról beszélsz én M42-es optikákról aminek a végén axiális irányban van egy 1,6mm átmérőjű tolórudacska a gép ezzel ugrasztja be a blendét. Ha van A/M átkapcsoló akkor az kiiktatja ezt a rudat és a blendegyűrűvel lehet blendét állítani. Ha ez nincs akkor ezt a rudat benyomva kell tartani akkor lehet munkablendézni. Van olyan M42-es adapter gépekhez aminek van egy pereme ami ezt a rudat belecsavarás után benyomva tartja, ha ez sincs akkor valahogy el kell azt érni. Mivel én az adott optikát már nem akarom menetes géphez használni ezért lecsíptem ahogy írtam. Van egy másik optikám amin van A/M átkapcsoló, ott nincs probléma. Ha szorul a tolórud akkor annál inkább le kell csípni. Lényeg hogy a blendegyűrűvel állítható legyen a blende. Az utóbbi 135/2,8-as optikának olyan a rajza nint egy mai 250 ezer Ft-os optikának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest