Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
sztem nagyon jó vétel volt
pl2 nem tudom milyen, de ha már olympus, akkor én mindenképpen nagy pen-t vennék, avagy e-p1, e-p2, utóbbira kereső is rakható, csak az elég drága, és a vf-3, vf-2 kisebb méretű is, mint a panasonic-okban lévő beépített evf.
oly előnyök: masszív, kéttengelyes vázstabi, szép színek
hátrányok: gyenge felbontású fix kijelző, nincs kereső, az összes oly, ami olcsó a 12mp szenzor köré épül, miközben panasonic fronton hasonló árban már jobb szenzorral is kaphatóak gépek, pl. a g3 vagy gx1, ha af obit is vennél rá később, elvileg sokkal lassabb az af.
Ebay: németániából nekem 3 nap alatt ideértek eddig a cuccok, uk-ból 5 nap, nagyonmax, ha késik két hét, de általában a drágább cuccok, mint egy fényképezőgép hamarabb megjönnek mint az apróságok valamiértszerk: az a meyer az a7-en baromi kíváncsi lennék mit művel nyitva

Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pl2 nem tudom milyen, de ha már olympus, akkor én mindenképpen nagy pen-t vennék, avagy e-p1, e-p2, utóbbira kereső is rakható, csak az elég drága, és a vf-3, vf-2 kisebb méretű is, mint a panasonic-okban lévő beépített evf.