Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Végre egy ilyen topik!
Egy ideje foglalkoztat az M42-es obikkal való fényképezgetés, hétvégén sikerült is szereznem egy átalakítót Canonhoz, és kipróbálhattam két obit. Sajnos azt tapasztaltam, amit írtatok is, hogy nincs élességvisszajelzés. Ezt valamiféle firmware frissitéssel nem lehet megoldani 350d-n egyáltalán? Hülye kérdés, most látom, h elvileg nem.
Valaki leírhatná nekem, hogy néz ki egy ilyen EF emulátor, és hogyan működik? Azt kell mondjam, hogy szerelmes lettem a régi obikba, szóval örülök, hogy lett ez a topik, és szívesen veszek minden tanácsot kezdőként. Ha érdekelnek valakit a hétvégén készített képeim, holnap belinkelgethetem ide. A digitfényképeim topikba biztos.
Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest