Hirdetés
- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Pedig van köze hozzá! Saját szemmel és láttam és tapasztaltam. Több chippel próbáltuk , a fekete sima mezei AF vissza jelzőstől a második generációs AF II-ig bezárólag. Több objektívvel ráadásul...A kettes AF
adta a legtűélesebb képet. Bele lehet nagyítani , 100%-ra , a kép szélei is élesek maradnak...Azt nem is mondtam hogy a kollegám vett egy Komura 80-250-es zoom obit. AF mezei chippel használhatatlan volt , mosott,paca képet csinált , több állásban is , majdnem kihajítottuk ... aztán kipróbáltuk az AF II-es chippel és azonnal észhez tért , ez is éles képet csinált. Ezt hogy magyarázzátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi