Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris
üzenetére
E-500 Oly dupla kitem (14-45 f3,5-5,6 + 40-150 f3,5-4,5) van jelenleg. Elsősorban természetfotózni szeretek, amiben bogaraktól kezdve tájképig minden van. Makró közgyűrűim már vannak m42-höz.
Néha családi kötelességből portrézni is szoktam.
Szeretem, ha a háttérelmosás szép. Nem kell atom kicsi mélységélesség, csak ne úgy mosson, mint a mostani Zuiko kit lencsék - kockásan.
Egy 50-esre gondoltam én is, vagy esetleg még f2 58mm-es Helios-okat árulnak még viszonylag gyakran. Nem tudom, hogy ez mennyire jó vétel.
Emellé szeretnék majd egy szélesebbet, de ez még ráér, illetve egy fényerős telét, de még nem tapasztaltam ki, hogy mire is van szükségem. Az eddigi zoomokkal sosem figyeltem, hogy mekkora gyutávval fotózom, csak azt láttam, hogy kellene még fény...Na, annyira kell élesnek lennie, hogy 1920x1200-ra leméretezve tűéles legyen a kép teljesen nyitva is. Teljes felbontásban nem olyan fontos.
Árban a 20k a lélektani határ az 50-esre, de ha 5k-ért találok jót, akkor nagyon örülök, mert vehetek mellé szélesebbet meg telét, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Android felhasználók OFF topikja
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi