Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Na, a tegnapi témára visszatérve kattintottam 3 képet ismét, igaz más-más obival, mert a telével sehogy nem jön ki az azonos képkivágás. Így sem tökéletesen egyforma a 3 kép, de nagyon jól szemlélteti a háttérmosást

jjeahh Nekem is az a tapasztalatom, hogy a legjobb manuál fókuszra a nagyítható élőkép, persze ehhez nem rossz, ha társul a peaking is, de belenagyításnál alig-alig tud hozzátenni. Nekem az A100-amban volt mattüveg, de azzal sem igazán voltam előrébb, maximum, ha egy éles peremre akartam fókuszálni, mondjuk messze nem volt akkora keresője, mint egy analógnak, meg nem is volt 100% lefedettségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7 IV váz
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest