Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
[link]
Sikerült feltölteni, kicsit nagy lett 50Mb.
4 objektív van benne:
Helios 44M-4 MC 58/2
Sony SEL 50f18 OSS
Sony SEL 18-55 3.5-5.6 OSS
Sony SEL 55-210 4.5-6.3 OSSa helios ugye 58mm, az 50 fix persze 50mm, a kitobi 55mm gyújtótávolságú képekkel készült, az eltérő látószöget az álvány tologatásával próbáltam kompenzálni, félig sikerült. A utoljára a telét csináltam, ott jöttem rá nem vettem figyelembe a kompozíció tervezésénél annak 1m a minimális közelpontja, tehát azzal jóval hátrébb kellett mennem, ezt pedig jelentős gyutávnöveléssel kompenzáltam. Ráadásul ugyanennél valami mintha nem sikerült volna a fókusszal se, tehát az "csak úgy" bennehagytam ne nézzétek nagyon kritikusan.
Filenevek a kép adatai, de exifelket se bántottam, meg semmit: gépi jpeg mind.
Fehéregyensúly egyedül automata, 3300K és 4000K fénycső vegyesen a megvilágítás, meg persze a kívülről beesik az ablakon a felhők mögül napfény.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest