Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
fodorpeter
üzenetére
Nálam még mindig nem dőlt el az M42es 50/1,8as Pentacon lencsés adapterrel, vs 50es 1,8as nikkor. Sajna szűkíti erősen a kínálatot hogy af motoros kellene, amit ritkább és drágább.
A fő visszatartó erő, hogy ezzel a keresővel nem egy nagy élvezet a mf - arról pedig nemrég olvastam, hogy LV módban ki tudja nagyítani a képet mf-hoz, jövő héten meg tudom próbálni, de hát nem kézben kitartva akar az ember lőni elsősorban... Nagyobb keresővel találtam aki használja ugyanezt, a képek sem rosszak - azon is gondolkoztam hogy sorozatban kellene a gépet használni, és a fókusz környékén eléggé belassítani, majd lassan tekerni, közben 2-3 expó is készülne, valamelyik csak jó lesz - talán elég kicsi záridő mellett nem lesz kissé életlen a kép. Az a 'baj' hogy pont ilyen kis dofnál lenne fontos pontosan fókuszálni. Az meg hab a tortára hogy mennyit ront a lencse az amúgy tűrhető(nek tűnő) Pentaconon...Szívesen meghallgatnék ilyen irányú tapasztalatot aki már próbálkozott vele...

szerk: Igen, elég hasznos lett volna vmit támpont hogy melyik kerülendő... Bár szűk 5000ért nem tudom mit várhat az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- CORSAIR K100 AIR
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest