Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsikos
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Teljes nyíláson a széleken eléggé veszít az élességből, de 5.6-nál szerintem jó az ilyen riportfotókhoz. Igényes tájképre, nagy nagyításra azért kompromisszumos, hogy finoman mondjam. Ahogy néztem nem budget tárcások Voigtlandert tesznek fel adapterrel. Nekem a NEX modul alapja, ezzel zsebre vágom a kis gépet.
Különben nálam beállt a rendszer a közel fókuszos Vivitar 70-150-el a rá tervezett expanderrel, plusz a Vivitar 200-as egy külön kétszerezővel, minden lencséhez egy-egy adapter, a nagyobbhoz olyan, amelyiknek van állványmenete.
Eladom a Jupiter 37A 3.5/135-öst az M42-NEX adapterrel, fájó szívvel, mert élesebb, mint a Vivitar, de nekem a zoom flexibilitása fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- Smallrig cage x t5 fujifilm ketrec
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Sony SEL 24105G F4 objektív !Garancia: 2027.05.26!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest