- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Na erről beszéltem, kb ebből is ilyen képek esnének ki, ha nincs ellenfény, és már f4-en is élesebb mint egy manapság kapható belépőszintű zoomobi. A sima Takumarok tényleg hanyagolandók, de a Super kb ugyan az mint az SMC csak nincs rajta bevonat. Szétszedés nyoma nem látszik, de nem egy m42est szedtem szét és raktam össze, nem tudom mit lehet rajta elrontani. Ha tudnám mi miatt csinálja ezt, ezt is szétszedném, de nem tudom mit keressek, nem látni benne olyan alkatrészt ami becsillanhatna. Szerintem beletörődök, csak így eladni sem fogom tudni. Egy smc-t, vagy egy 3,5/200at szeretnék helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest