Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Na erről beszéltem, kb ebből is ilyen képek esnének ki, ha nincs ellenfény, és már f4-en is élesebb mint egy manapság kapható belépőszintű zoomobi. A sima Takumarok tényleg hanyagolandók, de a Super kb ugyan az mint az SMC csak nincs rajta bevonat. Szétszedés nyoma nem látszik, de nem egy m42est szedtem szét és raktam össze, nem tudom mit lehet rajta elrontani. Ha tudnám mi miatt csinálja ezt, ezt is szétszedném, de nem tudom mit keressek, nem látni benne olyan alkatrészt ami becsillanhatna. Szerintem beletörődök, csak így eladni sem fogom tudni. Egy smc-t, vagy egy 3,5/200at szeretnék helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Búvárkodás
- Tippmix
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Honda topik
- További aktív témák...
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- GoPro Hero 7 Black + 2db akku + dual charger
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi