Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
p_adam
üzenetére
Pedig nálam a videón és az ahhoz számomra most már hozzá tartozó IS-on bukik meg az only A7. Csak kiccsaládank csinálom. Már behányok az összes kamu fhd videótól olyan dög életlenek, hamar hozzá lehet szokni a jóhoz. Párszor fhd-ba kapcsoltam és szerkesztéskor látom hogy ez wtf?
Pedig abban két kivétellel jobb a Pana a többinél. De a gx80-nak természetesen megvannak az általad sorolt hibái, nem is azért szeretjük, hanem az egész 'csomag' egész jó és így az árával egyenlőre jó kompromisszum. Manuálokhoz jó lesz nekem egy ócsó A7 
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig abban két kivétellel jobb a Pana a többinél. De a gx80-nak természetesen megvannak az általad sorolt hibái, nem is azért szeretjük, hanem az egész 'csomag' egész jó és így az árával egyenlőre jó kompromisszum. Manuálokhoz jó lesz nekem egy ócsó A7