Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Vettem ma egy Pentacon 200 F/4-et meg egy EF konvertert és két problémával találtam szemben magam:
-koszos a frontlencse belülről (effektíve zsíros ujjlenyomatok vannak rajta). Szét kéne szedni megpucolni. Milyen közismert problémába ütközhetek? Pl nem tudom majd újra összerakni vagy esetleg már szétszedni sem mert valamit nem lehet kibányászni belőle, ilyesmikre gondolok. Magyarul: mire figyeljek, ha nem akarom megszívni?
-fénymérés hogy működik? Írtátok, hogy elvileg Canon vázon lehet fényt mérni. Nekem nem méri. hali01 Zenitarjával működött. Valami rémlik, hogy a konverter sem mindegy, hogy milyen. Ez egy sima vasdarab, esztergálva, nuku elektronika. Emiatt lehet?
Egyébként ez a kisebbik probléma mert ezzel az obival amúgy sem fogok tudni gyorsan változó körülményeket lekövetni, és mivel sokáig full manuálisban lövöldöztem az előző gépemmel, 80-90%-ban eltalálom az adott ISO-hoz és rekeszhez tartozó záridőt. Konkrétan első kattintásra olyan szép hisztogramot csináltam amilyet még tán soha
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Crew sorozat
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő