Hirdetés
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Vettem ma egy Pentacon 200 F/4-et meg egy EF konvertert és két problémával találtam szemben magam:
-koszos a frontlencse belülről (effektíve zsíros ujjlenyomatok vannak rajta). Szét kéne szedni megpucolni. Milyen közismert problémába ütközhetek? Pl nem tudom majd újra összerakni vagy esetleg már szétszedni sem mert valamit nem lehet kibányászni belőle, ilyesmikre gondolok. Magyarul: mire figyeljek, ha nem akarom megszívni?
-fénymérés hogy működik? Írtátok, hogy elvileg Canon vázon lehet fényt mérni. Nekem nem méri. hali01 Zenitarjával működött. Valami rémlik, hogy a konverter sem mindegy, hogy milyen. Ez egy sima vasdarab, esztergálva, nuku elektronika. Emiatt lehet?
Egyébként ez a kisebbik probléma mert ezzel az obival amúgy sem fogok tudni gyorsan változó körülményeket lekövetni, és mivel sokáig full manuálisban lövöldöztem az előző gépemmel, 80-90%-ban eltalálom az adott ISO-hoz és rekeszhez tartozó záridőt. Konkrétan első kattintásra olyan szép hisztogramot csináltam amilyet még tán soha
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Napelem
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i3-2350/i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest