Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Mobil flották
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
Rapid136
üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Catrootnak szintén.
A Fuji előtt egy Olympus E-PL6-osom volt. Azt kézbe vettem, és pikk-pakk megtaláltam mindent, amire alapból szükségem volt, beprogramoztam a gombokat, ahogy nekem kényelmes, és éltem világom.. Ebből indultam ki, hogy más gépekkel sem lehet bonyolultabb az élet. Tévedtem.
A Fuji melletti döntést mindenesetre nem ez határozta meg, hanem az EVF megléte és az ár - kis pénzért akartam APS-C szenzoros gépet, használtan, manuálozásra.
80hun, Muerter68: A Fujit is bonyolultabbnak találom az Oly-nál, és olvasgattam is könyvecskét szorgalmasan

Az esti gépnyomkodással sem volt gond. Meg is kaptam az asszonytól az első napokban, hogy biztosan jobban szeretem mint őt

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR + Nikkor Z 50-250mm VR KIT
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest