- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Szép estét.
Porondon vannak a Helios-ok, én is bedobnék két témakört, ugyanahhoz az objektívhez kapcsolva.
Az alany egy Helios 44M-4, úgy került hozzám, hogy nem működött rendesen a rekeszállító mechanizmusa. Próbálkoztam, de sajnos nem sikerült helyrehozni, ezért úgy döntöttem, megtartom amolyan játszósnak.
Kipróbáltam a megfordított frontlencsés variációt, íme az eredmény: Flickr link.Viszont csak nem hagy nyugodni ez a rekászállítós buli, mivel maga az obi nagyon jó állapotú.
Ezért segítséget szeretnék kérni: keresek komplett, működő rekeszállító mechanizmust, csak 44m-4-hez valót. Ha valakinek van elfekvőben, kérem, keressen meg, privát üzenet formájában, valahogy megegyezünk.
Egy kép a keresett alkatrészről, ilyenre lenne szükségem: [kép]
Remélem, ez nem minősül ebben a körben hirdetésnek, ha mégis, természetesen töröltetjük egy modival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Béta iOS-t használók topikja
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Mikrotik routerek
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest