- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
papppage
csendes tag
Hi
Egy hete jutottam hozzá egy Manli Gef2TI cucchoz, de TV out nélkül. 64M ddr ramja van, és szerintem nagyon atom képe. Előzőleg egy Acorp TNT2 32M-es kártyám volt, és ahhoz képest szerintem szebb a képe, mind 2D és 3D módban. Jelen pillanatban ott tartok, hogy a monitorom (LG774FT) nem tud akkora frissítést, mint amire a kártya képes lenne.
Szóval. Nyugodtan használhatod az Nvidia detonator drivereket, nekem nagyon beváltak. Tweak szinten a gyári core250/mem400 helyett most c282/m445-ön fut, atomstabilan.
Pg -
Ez engen is érdekelne + jöhet Radeon info is...
-
nothingface
tag
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek vannak tapasztalatai a fent nevezett kártyával (esetleg valamilyen más Manli Nvidia kártyával), nagyon örülnék, ha meg tudná osztani velem, ugyanis tervezek venni egyet. Elsősorban a 2D képminősége érdekelne (jobb-e valamivel a teljesen noname Nvidia kártyákénál, vagy ugyanolyan sz**), valamint a TV kimenet minősége/használhatósága.
Ja, azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az Nvidia referencia driverekben benne vannak-e a TV kimenettel kapcsolatos beállítások, vagy ehhez a kártyagyártó saját drivere kell?
Előre is kösz a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged