- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
papppage
csendes tag
Hi
Egy hete jutottam hozzá egy Manli Gef2TI cucchoz, de TV out nélkül. 64M ddr ramja van, és szerintem nagyon atom képe. Előzőleg egy Acorp TNT2 32M-es kártyám volt, és ahhoz képest szerintem szebb a képe, mind 2D és 3D módban. Jelen pillanatban ott tartok, hogy a monitorom (LG774FT) nem tud akkora frissítést, mint amire a kártya képes lenne.
Szóval. Nyugodtan használhatod az Nvidia detonator drivereket, nekem nagyon beváltak. Tweak szinten a gyári core250/mem400 helyett most c282/m445-ön fut, atomstabilan.
Pg -
Ez engen is érdekelne + jöhet Radeon info is...
-
nothingface
tag
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek vannak tapasztalatai a fent nevezett kártyával (esetleg valamilyen más Manli Nvidia kártyával), nagyon örülnék, ha meg tudná osztani velem, ugyanis tervezek venni egyet. Elsősorban a 2D képminősége érdekelne (jobb-e valamivel a teljesen noname Nvidia kártyákénál, vagy ugyanolyan sz**), valamint a TV kimenet minősége/használhatósága.
Ja, azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az Nvidia referencia driverekben benne vannak-e a TV kimenettel kapcsolatos beállítások, vagy ehhez a kártyagyártó saját drivere kell?
Előre is kösz a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest