- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
Aktív témák
-
papppage
csendes tag
Hi
Egy hete jutottam hozzá egy Manli Gef2TI cucchoz, de TV out nélkül. 64M ddr ramja van, és szerintem nagyon atom képe. Előzőleg egy Acorp TNT2 32M-es kártyám volt, és ahhoz képest szerintem szebb a képe, mind 2D és 3D módban. Jelen pillanatban ott tartok, hogy a monitorom (LG774FT) nem tud akkora frissítést, mint amire a kártya képes lenne.
Szóval. Nyugodtan használhatod az Nvidia detonator drivereket, nekem nagyon beváltak. Tweak szinten a gyári core250/mem400 helyett most c282/m445-ön fut, atomstabilan.
Pg -
Ez engen is érdekelne + jöhet Radeon info is...
-
nothingface
tag
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek vannak tapasztalatai a fent nevezett kártyával (esetleg valamilyen más Manli Nvidia kártyával), nagyon örülnék, ha meg tudná osztani velem, ugyanis tervezek venni egyet. Elsősorban a 2D képminősége érdekelne (jobb-e valamivel a teljesen noname Nvidia kártyákénál, vagy ugyanolyan sz**), valamint a TV kimenet minősége/használhatósága.
Ja, azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az Nvidia referencia driverekben benne vannak-e a TV kimenettel kapcsolatos beállítások, vagy ehhez a kártyagyártó saját drivere kell?
Előre is kösz a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest