- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
fekete.puma #1734 üzenetére
Nálam konkrétan úgy összefagyott a WL Mint alatt, hogy reset lett a vége. Ott nem is erőltettem többé.
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1718 üzenetére
Az csak azt jelzi, hogy az sda2 partíciód tiszta. Azaz nincs rajta hiba és nem lett kirugva alóla a rendszer. Ellenkező esetbe létrehoz s lost+found könyvárat.
Szóval amit írtál azzal semmilyen összefüggésbe nincs.
(Kicsit mélyebben kellene ismerni az alapokat /már bocs/ de úgy veszem észre eléggé hiányosak) -
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1715 üzenetére
Ha zavar:
https://wiki.archlinux.org/title/Silent_boot
ott a 6.-os pont -
Pista0001
addikt
válasz
fekete.puma #1713 üzenetére
Igen. Korábban használtam Chakra linuxot is, ami szintén Arch alapú, az is ilyen volt.
Eközben felbontást is vált rendszerint, ez a sor rendszerint elég nagy karakterekkel jön be, majd vált valószínűleg natív felbontásra.
-
Pista0001
addikt
válasz
fekete.puma #1700 üzenetére
Manjaro-nál párszor volt már gondom frissítésnél függőségekkel, de amúgy szeretem. Egyszer-egyszer szívás van vele, de inkább az a jellemző, hogy flottul megy. Én alapból Arch leszármazottal, Chakrával kezdtem napira linuxot használni, úgyhogy nem nagyon volt választásom.
Az Ubuntutól borsózik alapból a hátam, Debiant használgatok erre-arra, de az Arch alapúakat jobbnak érzem én is.
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1697 üzenetére
Előtte ubuntu volt. De elkezdték rengeteg csomagnál eröltetni a snap-ot. Aztán felraktam at arch-ot és csak lestem mennyivel fürgébb lett minden. Utána kerestem egy olyan distribet ami már majdnem arch, de nem annyira rolling és több cucc van amit nem kell forgatni. Így lett a manjaro.
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1695 üzenetére
3 cégnél megy szerveren. 2 cégnél asztali gépeken is. Én nagyjából 4 éve használom otthon aztsalin és laptopon. Laptopról megy néha a mixxx is külső dj pulttal.
Már nincs is sajna szerver kadás.
Ez idő alatt egyszer volt gond, mikor a frissítés nem tette fel a kernelt. De usb-n bootolva megoldottam azt is.
Nekem bevált. -
Adamyno
tag
válasz
fekete.puma #1693 üzenetére
Fúú... meg nem mondom, 2 éve biztos.
-
Adamyno
tag
válasz
fekete.puma #1691 üzenetére
Annyira stabil, hogy én AUR-t is használok és élesben fut Windows, ActiveDirectory környezetben. Mennek a DFS sharek is, az a kevés szoftver is fut wine-al. Igazából nem tudok rá panaszkodni. Azóta a windowsaim csak virtuális gépben vannak, de adminisztratív célra meg ott a távoli asztal ha kell valami szerverről, szóval napi 8 órából kb. fél órát nyomom a windowst, de azt is csak lustaságból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged