- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó. De mind a kettő vasamon így csinálta.
Na mekkrrtóbálom újra beizzítani a kis pink metall parduson a manjarót és megnézem a kimenetet.
Lehet, hogy néhány óra alatt bejutok. Ahhoz a tegnap külsős SSD-re feltolt manjarót kell bootolni próbálni (ami sose sikerül, de a grubja indul néha ) és onnan kiválasztható a tabra telepített manjaro és utána gyógyítható parancssorból a Grubja. Kalandra fel!Ezután megy mindaddig a manjaro indítás amíg a winnyózt nem indítom , de ha ezt a hibát elkövetem akkor bootoláskor tol egy scriptet a winnyóz és meggyógyít egy partíciót-gyanítom, hogy az EFI-t - és ebből van a bajom.
-
A másik gépemen nekállt fordítani. Közben tesz fel kérdéseket ,. amiről az embernek fingja nincs , hogy mit akar és a vége egy szinte végtelen ciklusú fordítgatás és amikor újra felteszi ugyanazt a kérdést , akkor már megpróbálom az ellenkezőt válaszolni, csak hogy szabadulhassak a folyamattól.
-
Nincsen. Ennek csak egyszerű h20-szerű biosa van. Semmi részletes menű. Mindössze a fastbootot , meg a secure bootot ki lehet kapcsolni. Legacy módot nem enged.
DE az nagyon megszivatott , hogy a pendrájv illetve az egér hol elindult hol nem. Csak szoros kontaktussal működik benne stabilan a nagy USB lyuk. Gondolom,hogy kis gép, kis akkumulátor kidekázott elektronika, s ha nem elég szoros az USB-s kapcsolat akkor kevés a miliamper neki. -
Rimuru
veterán
Felesleges ennyire eroltetni hogy ne legyen semmilyen bootloader, tobb bosszusagnak tunik a hianya, mint a meglete. (bizonyos esetben pedig kivitelezhetetlen lenne nelkule, pl nalam)
Inkabb csak meg kell erteni az EFI mukodeset.
Kiirashoz annyit, linux iso eseten dd, windowsnal pedig fat32-es particio es atmasolni az iso tartalmat, igy mind a ketto bootolni fog EFI-n.(#335) csixy: Neked majd meg kesobb irok.
-
Most sikerült elindítanom ! Még nem tiszta, de a windowst shiftesen indítottam újra és az EFI javító menűt indítottam , lényegében ismét rossz nyelven szólva a biosba juttam tehát az uefibe (?) és az utolsó menüben ahol az alapbeállításokat lehet visszatenni a manjarora kattintottam és az első sort a manjarot indítottam .
Elindult!!! Most manjaróból írok. Még nem tudom mi van. De találtam egy járható utat vakon az aknamezőben.
Remélem , hogy nem csak átmeneti állapot!!!
-
Köszönöm! Még szenvedenem kell egy kicsit, hogy fel tudjam dolgozni, de megpróbálom.
Én úgy érzem hogy az a baj, hogy keveri a /dev/sda -t és ugyanezt valamilyen gyári eszközmeghajtó névvel ami szintén a /dev mappában lehet és kétféle UUID-del is operál. Egyenlőre nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest