- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Jó. De mind a kettő vasamon így csinálta.
Na mekkrrtóbálom újra beizzítani a kis pink metall parduson a manjarót és megnézem a kimenetet.
Lehet, hogy néhány óra alatt bejutok. Ahhoz a tegnap külsős SSD-re feltolt manjarót kell bootolni próbálni (ami sose sikerül, de a grubja indul néha ) és onnan kiválasztható a tabra telepített manjaro és utána gyógyítható parancssorból a Grubja. Kalandra fel!Ezután megy mindaddig a manjaro indítás amíg a winnyózt nem indítom , de ha ezt a hibát elkövetem akkor bootoláskor tol egy scriptet a winnyóz és meggyógyít egy partíciót-gyanítom, hogy az EFI-t - és ebből van a bajom.
-
csixy
addikt
A másik gépemen nekállt fordítani. Közben tesz fel kérdéseket ,. amiről az embernek fingja nincs , hogy mit akar és a vége egy szinte végtelen ciklusú fordítgatás és amikor újra felteszi ugyanazt a kérdést , akkor már megpróbálom az ellenkezőt válaszolni, csak hogy szabadulhassak a folyamattól.
-
csixy
addikt
Nincsen. Ennek csak egyszerű h20-szerű biosa van. Semmi részletes menű. Mindössze a fastbootot , meg a secure bootot ki lehet kapcsolni. Legacy módot nem enged.
DE az nagyon megszivatott , hogy a pendrájv illetve az egér hol elindult hol nem. Csak szoros kontaktussal működik benne stabilan a nagy USB lyuk. Gondolom,hogy kis gép, kis akkumulátor kidekázott elektronika, s ha nem elég szoros az USB-s kapcsolat akkor kevés a miliamper neki. -
Rimuru
veterán
Felesleges ennyire eroltetni hogy ne legyen semmilyen bootloader, tobb bosszusagnak tunik a hianya, mint a meglete. (bizonyos esetben pedig kivitelezhetetlen lenne nelkule, pl nalam)
Inkabb csak meg kell erteni az EFI mukodeset.
Kiirashoz annyit, linux iso eseten dd, windowsnal pedig fat32-es particio es atmasolni az iso tartalmat, igy mind a ketto bootolni fog EFI-n.(#335) csixy: Neked majd meg kesobb irok.
-
csixy
addikt
Most sikerült elindítanom ! Még nem tiszta, de a windowst shiftesen indítottam újra és az EFI javító menűt indítottam , lényegében ismét rossz nyelven szólva a biosba juttam tehát az uefibe (?) és az utolsó menüben ahol az alapbeállításokat lehet visszatenni a manjarora kattintottam és az első sort a manjarot indítottam .
Elindult!!! Most manjaróból írok. Még nem tudom mi van. De találtam egy járható utat vakon az aknamezőben.
Remélem , hogy nem csak átmeneti állapot!!!
-
csixy
addikt
Köszönöm! Még szenvedenem kell egy kicsit, hogy fel tudjam dolgozni, de megpróbálom.
Én úgy érzem hogy az a baj, hogy keveri a /dev/sda -t és ugyanezt valamilyen gyári eszközmeghajtó névvel ami szintén a /dev mappában lehet és kétféle UUID-del is operál. Egyenlőre nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest