- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #465 üzenetére
a port hiányzik szerintem
szerk: én csak mintának mutattam az enyémet (amit automatikusan megtalált a hálózaton), nem valószínű hogy ugyanaz lenne
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #463 üzenetére
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #461 üzenetére
Nem tudom, ott már szépen lefutott. Eddig egyszer vagy kétszer volt hasonló, akkor valami ütközés volt azt hiszem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #455 üzenetére
Na a laptopomon (amit ma frissítettem) ugyanezeket feldobálta nekem is, csak terminálban futtatva lett jó. Néha van ilyen, mondjuk érteni nem értem a HTPC-n miért futott le kérdés nélkül ugyanez. Most megnéztem, 900MB volt a letöltött, 3GB a telepített méret, és a nettó tárhelyigény 1,46MB, tehát ennyi plusz helyet foglal frissítés után.
-
BoB
veterán
válasz
Ezek csak belső név- és repóváltozások. Csak arról van szó hogy egy bizonyos programot az Arch/Manjaro repóiban átraknak egyikből másikba (pl extra tárolóból a community-be), illetve átnevezik őket, vagy eddig több részre választott csomagot összeraknak egybe.
Például:
Python jelen van X disztróban python2 és python3 névvel, utalva arra hogy előbbi a 2.x-es verzió, másik a 3.x-es (van amelyik program még a régebbit használja, ezért tartják meg mindkettőt).Aztán egyszer csak úgy döntenek hogy már nem kell a kettes python, maradjon csak a hármas. Ilyenkor nincs értelme python3 nevet megtartani neki, célszerűbb átnevezni simán python-ra.
Ebben az esetben ezt látnád:
:: Lecseréli python3-t erre: extra/python? [I/n]Tehát összegzésképpen elmondható, hogy igen-el kell válaszolni, ezek nem ütközések csak "névváltozások".
-
Dave™
nagyúr
válasz
Nem terminálban futtattam és nem is jelzett hibát, tehát nekem nem voltak ilyenek. Ezek akkor szoktak felmerülni, amilkor korábban feltett csomagokkal ütközik az új, ezért kérdezi hogy lecserélje-e. Nem tudom mi a helyes megközelítés, én ilyenkor le szoktam cserélni. Valami 970 MB rémlik, de nem figyeltem, annyira nem érdekelt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #452 üzenetére
Passz, nekem ugye azzal megy amit leírtam és már bootközben látszik, hogy felcsatolja. Csak a NAS a különbség, szóval lehet az OMV-ben kellene körbenézned. Nekem Synology alatt van egy olyan opció, hogy minden felhasználóhoz az admint rendelje hozzá, tehát az engedélyezett kliensen mindegy kivel érem el, mindenki adminként éri el. Ez több felhasználó esetén nyilván nem lenne jó ötlet, de nálam csak egy van így nem gond. Ezzel megy hibátlanul.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #449 üzenetére
Szkennelni külön szoftverrel tudsz (pl simple scan), a driver remélhetőleg azt is támogatja (ha tényleg hozzá való). Elvileg mindkettő latte dock, a felső biztos mert az saját. Igen, ugyanúgy fstabbal tudsz csatolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amatőr csillagászat
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Synology NAS
- ZIDOO médialejátszók
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest