- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráhibáztál.
SMPlayernek valami gyíkja van, procihasználat 70% feletti, én ezt használom. Pedig be van állítva a hardveres gyorsítás.
Ugyanez a video VLC-vel 4-5% de az meg nem szimpi.
Most hálózatról megyek, meg fogom nézni az alap fogyasztást is, meg v.mikor lecsekkolom az elementary os-t is.
Nincs kizárva videodriver probléma, pár hsz-al feljebb az egérkurzorom ugrálását említettem és ezügyben drasztikus változtatások történtek, videodriver és kernel csere. Lehet mégse jó így, de ennyire nem ásom bele magam mert nagyon nem is értek hozzá.
Az biztos hogy most az egérkurzor nyugton van.
Amúgy nagyon tetszene az os+kde, vihargyors és nekem vizuálisan is bejön ezzel a felülettel, van hiányosság (nekem) de alapból nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi