Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Na a laptopomon (amit ma frissítettem) ugyanezeket feldobálta nekem is, csak terminálban futtatva lett jó. Néha van ilyen, mondjuk érteni nem értem a HTPC-n miért futott le kérdés nélkül ugyanez. Most megnéztem, 900MB volt a letöltött, 3GB a telepített méret, és a nettó tárhelyigény 1,46MB, tehát ennyi plusz helyet foglal frissítés után.
-
BoB
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Ezek csak belső név- és repóváltozások. Csak arról van szó hogy egy bizonyos programot az Arch/Manjaro repóiban átraknak egyikből másikba (pl extra tárolóból a community-be), illetve átnevezik őket, vagy eddig több részre választott csomagot összeraknak egybe.
Például:
Python jelen van X disztróban python2 és python3 névvel, utalva arra hogy előbbi a 2.x-es verzió, másik a 3.x-es (van amelyik program még a régebbit használja, ezért tartják meg mindkettőt).Aztán egyszer csak úgy döntenek hogy már nem kell a kettes python, maradjon csak a hármas. Ilyenkor nincs értelme python3 nevet megtartani neki, célszerűbb átnevezni simán python-ra.
Ebben az esetben ezt látnád:
:: Lecseréli python3-t erre: extra/python? [I/n]Tehát összegzésképpen elmondható, hogy igen-el kell válaszolni, ezek nem ütközések csak "névváltozások".
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Nem terminálban futtattam és nem is jelzett hibát, tehát nekem nem voltak ilyenek. Ezek akkor szoktak felmerülni, amilkor korábban feltett csomagokkal ütközik az új, ezért kérdezi hogy lecserélje-e. Nem tudom mi a helyes megközelítés, én ilyenkor le szoktam cserélni. Valami 970 MB rémlik, de nem figyeltem, annyira nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest