Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Nekem az volt a furcsa, hogy megcsináltam azt, amit és ahogy írtad, és mégis akadékoskodott a pamacs az AUR miatt, amikor csomagfrissítést csináltam.
A Debian helyett a Cachy Cinnamonja esetleg? Szerintem teljesen vállalható alternatíva a Manjaro helyett. Bár erre a Google Drive dolog miatt.....nem biztos, hogy jó átállni. Bár ezért szerintem előbb-utóbb közösségi nyomás lesz, és biztos működni fog. Én is idősebb vagyok, nem szeretem a változásokat, főleg nem a negatív változásokat. Azt néztem éppen, hogy a Minten pl a 6.8.xx kernel 2029-ig támogatott, ha valaki nem akar hozzá sem kell nyúlnia.
Ami viszont nagyon kontra, hogy csomagverziók, egy rollinghoz képest nagyon el vannak maradva, viszont atomstabilak. De így sok, utólag bekerült funkciótól, patchtől is elvágja magát az ember. Nekem a Debiannal volt olyan élményem, hogy talán soha többet nem próbálnám ki, de ott játszott az a faktor, hogy elkényelmesedtem a Minten, és fogalmam sem volt, hogy mennyire tiszta is a rendszer. Mint a Manjaro vs. Cachy, kb. ahhoz tudnám hasonlítani afájdal...érzést.
Ezt tényleg át kell gondolni alaposan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest