- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Nekem az volt a furcsa, hogy megcsináltam azt, amit és ahogy írtad, és mégis akadékoskodott a pamacs az AUR miatt, amikor csomagfrissítést csináltam.
A Debian helyett a Cachy Cinnamonja esetleg? Szerintem teljesen vállalható alternatíva a Manjaro helyett. Bár erre a Google Drive dolog miatt.....nem biztos, hogy jó átállni. Bár ezért szerintem előbb-utóbb közösségi nyomás lesz, és biztos működni fog. Én is idősebb vagyok, nem szeretem a változásokat, főleg nem a negatív változásokat. Azt néztem éppen, hogy a Minten pl a 6.8.xx kernel 2029-ig támogatott, ha valaki nem akar hozzá sem kell nyúlnia.
Ami viszont nagyon kontra, hogy csomagverziók, egy rollinghoz képest nagyon el vannak maradva, viszont atomstabilak. De így sok, utólag bekerült funkciótól, patchtől is elvágja magát az ember. Nekem a Debiannal volt olyan élményem, hogy talán soha többet nem próbálnám ki, de ott játszott az a faktor, hogy elkényelmesedtem a Minten, és fogalmam sem volt, hogy mennyire tiszta is a rendszer. Mint a Manjaro vs. Cachy, kb. ahhoz tudnám hasonlítani afájdal...érzést.
Ezt tényleg át kell gondolni alaposan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- VR topik
- OLED TV topic
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Trollok komolyan
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest