- iPhone topik
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Sziasztok,
VirtualBox-os tesztelgetés után úgy döntöttem, hogy a Manjaro KDE lesz a fő rendszerem (leginkább a friss kernel-ek és a rolling release miatt, valamint addig is ismerkednék az Arch világával), miután úgy néz ki, hogy az általam használt programok mellett megtaláltam minden Oxygen-es dolgot a kinézethez is.
Másfél éves Mint KDE használat után váltanék, és az alábbi kérdéseim lennének:
- Az ablakok áttetszősége jelenleg nem állítható be, mert a kompozitor nem támogatja, de gondolom ez csak a VirtualBox miatt van így?
- A root-nak eddig 20 GB-ot adtam, de 10-11 GB-nál igazából sosem használt többet. Igaz, terminálból időnként takarítottam a cache-et, illetve a régebbi kernel-eket is rendszeresen leszedtem. (Ahogy látom, ezeket a Manjaro KDE-n GUI-ból is el lehet intézni az Octopi-ban.) Maradjon továbbra is a 20GB-os partíció a root-nak, vagy beéri kevesebbel, pl. 15GB?
- A Mint-et swap nélkül használtam, sosem sírt, lassult be vagy fagyott le miatta, még VirtualBox-használat mellett sem. (8 GB RAM van a gépben.) Mehet fel a Manjaro is swap nélkül?
- Ha érintetlenül meghagyom a home partíciómat, tud belőle konfig file-okat olvasni a Manjaro vagy inkább clean install menjen?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest