Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iPhone topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Sziasztok,
VirtualBox-os tesztelgetés után úgy döntöttem, hogy a Manjaro KDE lesz a fő rendszerem (leginkább a friss kernel-ek és a rolling release miatt, valamint addig is ismerkednék az Arch világával), miután úgy néz ki, hogy az általam használt programok mellett megtaláltam minden Oxygen-es dolgot a kinézethez is.
Másfél éves Mint KDE használat után váltanék, és az alábbi kérdéseim lennének:
- Az ablakok áttetszősége jelenleg nem állítható be, mert a kompozitor nem támogatja, de gondolom ez csak a VirtualBox miatt van így?
- A root-nak eddig 20 GB-ot adtam, de 10-11 GB-nál igazából sosem használt többet. Igaz, terminálból időnként takarítottam a cache-et, illetve a régebbi kernel-eket is rendszeresen leszedtem. (Ahogy látom, ezeket a Manjaro KDE-n GUI-ból is el lehet intézni az Octopi-ban.) Maradjon továbbra is a 20GB-os partíció a root-nak, vagy beéri kevesebbel, pl. 15GB?
- A Mint-et swap nélkül használtam, sosem sírt, lassult be vagy fagyott le miatta, még VirtualBox-használat mellett sem. (8 GB RAM van a gépben.) Mehet fel a Manjaro is swap nélkül?
- Ha érintetlenül meghagyom a home partíciómat, tud belőle konfig file-okat olvasni a Manjaro vagy inkább clean install menjen?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Escape from Tarkov
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs