Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamuintro
csendes tag
Xfce manjarot használok, de a steamplay nem működik.
Kipróbáltam több linuxot, de csak a deepinen működött, de ott a függőleges szinkron nem ment az xorg-al,
tud valaki segíteni? Lehet az a baj hogy xfce-t használok nem kde vagy gnomeot?
Látom hogy másoknak sikerült, de nem tudom mit rontok el vagy mit kellene még telepíteni.
Stemen belül bétára állítottam és beállítottam az összes futtatható legyen, nvidia driver is fenn van, de elindítok egy windowsos játékot leszedi a kombatibilitáshoz szükséges fájl aztán megáll és nem szedi le a directX-et meg a többit, csak deepinen, de ott screen tearring miatt borzalmas volt. Aki tud segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest