- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Elhatároztam, hogy az ntfs partíciómat, amin vannak az adataim, átteszem ext4-re. Mindent elmentettem róla, hogy pafrtíciót töröltem (gondolomtam tisztán csinálom). KDE partíció managerrek létrehoztamn újra immáron ext4-el. Mount path-nak beállítottam ahova az ntfs mutatott (run/media/taiji/Data). Meg is csinálta, de semmilyen file-t nem lehet rá írni. Fstabot szekesztettem, hogy ugyanúgy defaults, discard (SSD.m van), noatime legyen, de így sem jó. Gondoltam a mount path nem lesz jó, mert oda teszi mindig ha külsős usb-s drivet rakok oda. Létrehoztam a home/taiji alatt egy Data mappát, és újra létrehozva az ext4 partíciót a mount path-t odaállítottam, a kapcsolókat újra beállítottam, de továbbra sem lehet másolni rá, pedig a Data mappán mivel a profilom alatt vagyok, így van írási jogom. Ha ntfs-re formázom, akkor azonnal jó., tudok rá másolni. Milyen lépést hagyhatok ki?
Egyébként azaz érdekes, hogy mikor a KDE partition managerrel csinálom, akkor az utolsó lépésnél hibát ír ki, mikor checkolja a fájlrendszert (ezt mindig csinálja, bárhova mountolom), bár ettől a partíció létrejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest