- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Elhatároztam, hogy az ntfs partíciómat, amin vannak az adataim, átteszem ext4-re. Mindent elmentettem róla, hogy pafrtíciót töröltem (gondolomtam tisztán csinálom). KDE partíció managerrek létrehoztamn újra immáron ext4-el. Mount path-nak beállítottam ahova az ntfs mutatott (run/media/taiji/Data). Meg is csinálta, de semmilyen file-t nem lehet rá írni. Fstabot szekesztettem, hogy ugyanúgy defaults, discard (SSD.m van), noatime legyen, de így sem jó. Gondoltam a mount path nem lesz jó, mert oda teszi mindig ha külsős usb-s drivet rakok oda. Létrehoztam a home/taiji alatt egy Data mappát, és újra létrehozva az ext4 partíciót a mount path-t odaállítottam, a kapcsolókat újra beállítottam, de továbbra sem lehet másolni rá, pedig a Data mappán mivel a profilom alatt vagyok, így van írási jogom. Ha ntfs-re formázom, akkor azonnal jó., tudok rá másolni. Milyen lépést hagyhatok ki?
Egyébként azaz érdekes, hogy mikor a KDE partition managerrel csinálom, akkor az utolsó lépésnél hibát ír ki, mikor checkolja a fájlrendszert (ezt mindig csinálja, bárhova mountolom), bár ettől a partíció létrejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest