- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Dá, mert jött ápdét, ami visszavesz az MI-ből. Most látszik, hogy mennyire is “jó” az a kamera……
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nordo
tag
Ezt a monitoron lévő feljavítós fotózást nekünk nem sikerült sem az Ultrával sem a sima 23-al megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz kakuk.tamas #130 üzenetére
Dehogy nem! Csak kellett hozzá egy tele adapter lencse
"Mechazilla has caught the booster."
-
7Heads Drago
veterán
válasz kakuk.tamas #130 üzenetére
Helyette etette mással. Ők is pont ugyanúgy stikliznek hacsak lehet.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
kakuk.tamas
addikt
Az iPhone sose tudott ilyen képet lőni a Holdról, és nem is etette ekkora baromsággal az Apple a népet, hogy képes rá.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
addikt
-
Ricardo
titán
válasz 7Heads Drago #122 üzenetére
Meg mindenfélem mással, csak néha lebuknak, néha nem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Juhaszatti #17 üzenetére
Nem csak a Huawei. Mindegy gyártó trükközik... csak ez a kettő pont ugyanazzal.
-
Ricardo
titán
Elnézve mekkora hírértéke van ennek a holdas dolognak, rettenetes nagy igény lenne egy Hubble mobilra
-
mjani1172
addikt
válasz Plazmacucci #13 üzenetére
Már a Holdat is hamisítják?
-
kchris78
veterán
válasz kakuk.tamas #103 üzenetére
vicc akart lenni .
-
kakuk.tamas
addikt
-
dionaea
őstag
S22 gyári szerkesztővel.hold
-
Bird
addikt
Majd amikor a benzinkúton lévő totemoszlopon manipulálja az árakat akkor szóljatok.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
hegedus001
aktív tag
Annak ellenére, hogy valahol egyet tudok érteni, azzal, hogy minek erőltetni valamit ha így is úgy is rossz a végeredmény, de az azért erős túlzás, hogy "írja be a keresőbe" pont ez a baj a világgal. Készen kell minden. Igenis had csináljanak rossz éjszakai képeket, ocsmány paca Hold fotót és társai.... Ennyi erővel azt is írhatnád, hogy minek asszony, a neten is van belőlük minden féle és tökéletesek is. Pénzbe se kerülnek, nem b*sztatnak. Magadnak megcsinálod, aztán kinyomod az X el.... a végeredmény ugyan az. Vagy várj? Még sem?!
-
TODI1111
veterán
[Így] készül az S23 ultrával a hold fotó.
-
icp1970
senior tag
mobillal holdat fényképezni?
-
stellaz
veterán
Mondjuk jó lenne az irány, ha a dinókat, meg a nácikat is látni lehetne a képen.
-
Somatom
veterán
válasz janeszgol #77 üzenetére
Egy videóban láttam, de egyesek szerint az is manipulált (szóval, a Holdas manipulációt nem a Samsung kezdte). Szerintük ez a mondat eredetileg egy kocsmában hangzott el úgy, hogy "Kis lépés egy embernek és egy hosszúlépés a barátomnak!"
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
+1
Fotelhuszárok problémája. Egy kép sosem tudja visszaadni az átélt élményt. Oda kell menni. Persze, strapásabb, mint megnézni képen, de megéri. Nem olyan nagy ügy. Még a Hold is csak egy kis lépés egy embernek és ezt olyan mondta, aki járt ott ... állítólag.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
TODI1111
veterán
Nem értek a fotózáshoz, ezért kérdezem, hogy hol van az S szériánál 300mm.? illetve továbbra is fenntartom a véleményem. Aki elhiszi, hogy ekkora kamerával, ilyen távolságról, ilyen holdfotókat lehet készíteni egy megfelelő algoritmus használata nélkül és ezért vesz ilyen készüléket az meg is érdemli.
-
janeszgol
félisten
-
totomusic
tag
-
janeszgol
félisten
"Azzal, hogy a támadó képes távolról kódot futtatni a készülék "alapsáv szintjén", a támadó szinte korlátlan hozzáférést kaphat az érintett eszközön be- és kiáramló adatokhoz, beleértve a mobilhívásokat, szöveges üzeneteket és mobil adatokat, anélkül, hogy az áldozat ezt észre venné. Maddie Stone, a Project Zero kutatója a Twitteren azt írta, hogy a Samsungnak 90 napja volt a hibák befoltozására, de még nem tették meg.
A Project Zero szerint az érintett készülékek között közel egy tucat Samsung modell, Vivo készülékek és a Google saját Pixel 6 és Pixel 7 készülékei is szerepelnek. Az érintett eszközök között vannak olyan hordható eszközök és járművek is, amelyek a mobilhálózathoz való csatlakozásban az Exynos chipekre támaszkodnak."
-
totomusic
tag
válasz Dr.FantastiK #66 üzenetére
15 éven keresztül csak Samsung mobiltelefonjaim voltak, Omniáktól kezdve. És, habár messze nem voltak tökéletesek, de tudták azt, amit ígértek. Most meg több területen csak azt látom, hogy bizony átlépték a vörös vonalat... Természetesen vehettem volna drágább Samsung telefont is, aztán ha leesett volna a földre, akkor nyilván többet vesztettem volna. Persze, szebb az OLED, de a drágábbnál is csak azt láttam, hogy átver. Kameránál feljavítja a fotókat, élesebb kontrasztokkal, stb... gyakorlatilag megszínezi a valóságot, miközben az objektív képe nem sokkal jobb, mint az olcsóbbik verzió esetében... akksi meg még nehezebben cserélhető.
Szóval részemről ennyi volt. Van más szereplő is a piacon, TV-m is már TCL... -
Pont ma dicsérték a rokonok hogy mennyire meg vannak elégedve a Samujaikkal.
Én mondtam hogy inkább nem. Most van szifonom, abból sem kérek többet.[ Szerkesztve ]
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
totomusic
tag
válasz Dr.FantastiK #63 üzenetére
Nézd... majdnem vettem Samsung TV-t... majdnem vettem Samsung hűtőt. De miután először felpúposodott a kicserélt, új gyári akksi a régebbi telefonomban egy hónap után, az újnál pedig eltitkolták, hogy bocsesz, csak 32 bites kernel van, és ahogy hozzáálltak az ügyfélszolgálatnál a dologhoz, kizárt dolog, hogy én, és az ismerőseim egy része ezentúl Samsung-ot vegyen közvetlenül, persze a Samsung alkatrészekkel ellátott holmik egy része ezután is meg lesz vásárolva, csak nem közvetlenül Samsungtól lesz véve, mert több esetben jobb az úgy.
-
Mr.Grincs
veterán
Anno amikor az S7 és az S7 Edge megjelent talán ugyanez a felhajtás volt. Vagy nem jól emlékszem?
Volt egy kollégámnak S7 Edge és mutatta egyszer éjszaka, hogy nézd mit tud, meg mennyire komoly...Hát akkor sem volt egy nagy durranás, de szépnek sem volt mondható a készített kép...És én voltam a csicska, hogy nekem iPhone om volt ami nem tud ilyet. Hát ez van.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
DrDoktor
senior tag
Minden sértés nélkül de kit érdekel szerinted mire kellen használni.Nem ez a topik lényege.Főleg az éjszakai fotózás része érthetetlen számomra.Ki az aki NEM fotóz éjszaka?Szóval este nincs nálatok nincsen családi esemény,nyaralás.munka ,kátyú?
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
addikt
Érdekes, de a mi 11 ultra, 12s ultra, p50 pro, x90 pro plus is mind valami hasonlót használ, mert azok is nagyon jó holdfotót tudnak hazudni.
-
DrDoktor
senior tag
Nyilván mint a huawei...
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Namelesske
addikt
Én leragadtam az iPhone 12 szintjénél, azóta minden telefonon erőteljesen látszik az algoritmus, a 13 már szerintem sok, ezek meg már a nevetséges giccs kategóriát súrolják. Amikor görgetem a fotókat Google-ben egyértelműen látszik melyiket csináltam az S20-szal és melyiket az iPhone-nal. Nem sírom vissza, az összes ilyen funkciót ki fogom gyomlálni ha lecserélem a telefonom. Már ha kilehet....
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
-
allergia
csendes tag
Nem Samu Holdról szóló kamuzásához kapcsolódik, de jól tudom, hogy a mobilarénának fél év alatt nem sikerült tesztet csinálnia a Pixel 7 Pro-ról?
Pedig minden vágyam, hogy szembesüljek bone123 kameraosztàlyzatával🤣 -
-
hemaka
nagyúr
Minek fotózgassam? Látom a szememmel, minden nap ugyanúgy néz ki.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
joey04
titán
vigyorogva olvastam a témát a másik topikban, most lett neki saját.
borzalmasan túlhype-olt ez az egész holdfotós téma mióta valamelyik márkánál kitalálták. ez meg nem lehet kérdés, hát persze hogy csalás, nem tud ilyen képet csinálni egy telefon. egyik márka telefonja sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Biztos nem kamuznak
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz kakuk.tamas #44 üzenetére
Mind a 4 széle. És a részletek sem AI által pótoltak, hanem szimpla, valós kép. Egyértelmű.
Semmi közük egymáshoz a Samsung képeivel. -
kakuk.tamas
addikt
A linkelésedben hol látszik, hogy “egy négyszögletű stock fotót próbál ráilleszteni a kerek holdra.”?
Ott, hogy a Hold két széle életlen?
Ha ez szerinted kamu, akkor a Samsungé is.
(Mert amúgy mindkettő az.)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
Ha jobban érzed magad attól, hogy valahol a mélyén akár használva lehetett egy, a végleges képből abszolút ki nem vehető "basic overlay" is, akkor legyen... Semmi értelme ugyan és semmi nem is bizonyítja, de ezt már cáfolni nem fogom tudni.
Nekem elég, hogy annyit egyértelműen bizonyított, hogy nem "egyszerűen berakja a kőegyszerű hold textúrát", hanem valóban egy tanított AI modellt használ, és a video tanulsága szerint nem csak a hold képekhez.
-
doooo
veterán
válasz 7Heads Drago #7 üzenetére
Azért felépülsz belőle, ugye? Már majdnem a kasszánál voltál egy S23U-ért, de így... pfff. Rájuk fog rohadni.
Bezzeg mások milyen ügyesek: [link] Tényleg egy szinten vannak. A hónap vicce.
[ Szerkesztve ]
-
-
nozs23
addikt
válasz A Molyember #38 üzenetére
Jaja. Akkor felesleges a kamera a telefonra. Elobb leirtam. Csak szedjen le kepet online arrol, amit fotozni akarsz. Puff. Kesz.
-
A Molyember
tag
Na akkor megegyszer megkerdezem, ki a szart erdekli, ha a vegeredmeny az, ami az elvart? Megprobalhatsz te itt nagy felvilagosito hadjaratba kezdeni egy elhanyagolhato reszesedesu piacon, csak az a baj, hogy emberek millioi pont leszarjak, ha a foto vegeredmenye ugyanaz, mint amit a szemukkel is latnak.
-
nozs23
addikt
válasz #96241664 #36 üzenetére
A linkelt reddit thread nem bizonyitja, hogy nem hasznal egy basic overlayt, amikor tudja azonositani a holdat. Csupan annyit, hogyha kell meg ezen is tul megy:
It basically created a moon that doesn't exist at all, with abnormal craters and weird white trails.
Sokkal jobb.Ez nem egy foto es kesz.
-
törölt tag
Te szándékosan ignorálod ezt a posztot, amit már harmadszorra linkelek?
Magyarázd már meg légyszíves, hogy erre a bal oldali képre hogy kell rátenni mondjuk ezt a textúrát ahhoz, hogy a jobb oldalit kapjam?
Hány fokkal kell elforgatni és mennyire kell állítani az opacity-t ahhoz, hogy az eredeti kép részleteit egytől-egyig fel lehessen ismerni rajta, de a valódi holdból semmit, miközben mégis ilyen hatású legyen a felülete?Vicces amúgy, hogy utána meg linkelsz egy videót, amiben többek között pont azt magyarázza el saját képekkel bizonyítva, hogy miért nem csak egy sima overlay...
A házra is egy textúrát dobott csak, amitől betűk lettek az ablakokból?[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Samsung, Samsung, ilyen csúnya átverést, megy is az apróra az Ultra.
-
nozs23
addikt
[link] Tovabbi erdekessegek, ha a scene optimizer ugy gondolja, akkor az ablakokbol betuk lesznek, mert miert ne. Egyszeruen nem kene ezek ala adni a lovat. Ennyi erovel orditsatok ra Bixbyre, hogy csinalj egy kepet anyamrol a Grand Canyonnál. Hagy generalja le a robot. Megsporoltok egy trippet.
-
nozs23
addikt
válasz #96241664 #29 üzenetére
Jah, 100%-osan... Függetlenül attól, hogy épp merőlegesen pont fölötted van, vagy a horizonton bukik fel, milyen fázisban van, milyen szögből világítja a nap, merre vetődnek a kráterek árnyékai...
Ohm. Ettol csak a megvilagitas valtozik. A textura nem. A hiperszuper szofisztikalt Ai-nak ugyanazt az egyszerű texturet kell ratennie.A telefon olyan reszleteket rak oda, amit a szenzor, optika NEM LAT. NEM TUD LATNI. KESZ. Egyszeruen berakja a koegyszeru hold texturat emberek, komolyan. Halali az egesz.
-
bigdigit
addikt
Fingreszelés.
-
A Molyember
tag
Sok huho a semmiert. Sokan ugy kezelik a dolgot, mintha ez lenne a vilag legnagyobb atverese, hogy a Samsung telefonok valojaban AI-jal feljavitott kepeket lonek a Holdrol.
Megcsinalja szepen? Meg. Feltudod rakni Instara milyen szep volt a szuperhold? Fel. Innentol kezdve ki a szart erdekli, hogyan jut el a szoftver eddig a pontig? A Samsung teljesitette amit igert, szep Holdfotokat. -
totomusic
tag
Te komolyan gondolod, hogy korrekt volt az a dolog a részükről, hogy erről semmit nem szólnak? Ha már egyszer 64 bites SoC? Én hibám az is, hogy ezt nem találtam elsőre ki???
Ilyen húzásokkal csak azt érik el, hogy semmit nem vásárolok közvetlenül tőlük, QD Led-et, memóriát, chipet is csak más gyártón át közvetve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"A hold kvazi mindig, barhonnan ugyanugy nez ki a foldrol."
Jah, 100%-osan... Függetlenül attól, hogy épp merőlegesen pont fölötted van, vagy a horizonton bukik fel, milyen fázisban van, milyen szögből világítja a nap, merre vetődnek a kráterek árnyékai...
Csak a két linket kéne megnézned az előző kommentemben és látnád, hogy baromira nem úgy működik, ahogy te leírod. Ha úgy lenne, akkor itt is ugyanazt a textúrát rakta volna rá a képre és nem az eredeti, PS-ben rajzolt random pacának a részleteit lehetne kivenni rajta, hanem a holdunkét.
Senki nem "vilaghatalom AI"-ról beszél, hanem olyan módszerekről, amikkel egyszerű GAN, vagy diffusion modellek is vannak tanítva.
[ Szerkesztve ]
-
Navaren
aktív tag
+1, pontosan így vagyok vele én is.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy a tech-re fogékony közösségekben hogyan 'cseng' le ez a kérdés, mert gyanítom, hogy az általános hangulat és az esetet tárgyaló cikkek tónusa kapcsán simán lehet, hogy az ipar hozzáállása is is változik.
Mert ez ugyan tényleg csak a Hold, amiről fotót lőni az ég világon semmi más célt nem szolgál, minthogy a jobban sikerült képpel gizdulni lehessen instán, slussz.De ha az ipar viszonylagos toleranciával fogadja a dolgot, stb, a userek nagyrésze meg csak a vállait vonogatja, hogy hát ez van, de különben is miért fáj ez másnak, ha a végeredmény jobb, akkor miért állna meg a tech a Holdnál? Csak egy apró lépés innen, hogy pl. a fotók témája, vagy a háttér hasonló AI tuningon mehessen át: pl. a Big Ben, az Eiffel torony vagy a One World Observatory, stb. is nem a kameraszenzor analizált adatai, hanem webről szedett, szuperrészletes adatbázis információ alapján kapjon komolyabb automatikus retust (tudom, a Holdnál ez egyszerű(bb) a statikus téma miatt, mindig ugyanazt látjuk, a turisztikai látványosságokat meg millió szögből, oldaláról fényképezik az emberek, de akkor is előbb-utóbb simán megoldjató lesz, amilyen tempóban a terület fejlődik)?
Ha a végeredmény pedig simán 'jobb kép' lesz összességében, akkor hol itt a gond?Extrém esetben az út meg simán vezethet oda 'n' (ahol 'n' > 10) év múlva, hogyha tökéletes kép kell, akkor inkább megkéred Alexát, Google-t, Siri-t, Bixbit, vagy Celiát, hogy kellene egy kép rólad a Taj Mahal előttről a lenyugvó nap sugarainak utolsó ostroma alatt, miközben a kék blúzod fodrai finoman hullámzanak az enyhe szellőben, az arcod pedig éppen csak másfél évven tűnik fiatalabbnak, tekinteted sudárabbnak, mint ami a valóságban, aztán jónapot, a telefon dolgozik egy 10-15 mp-ig, még kamera sem kell hozzá, aztán mehet is a felvétel instára. jobb lesz, mint a soha nem tökéletes körülmények között lőtt valós felvétel lenne AI retus nélkül.
Ez persze nyilván nagyon sarkított, de engem a kezdetektől fogva emiatt az effektus miatt zavart az egész 'computational photography', rímel a dolog arra, hogy, többek között a közösségi média térnyerése miatt gyakorlatilag egyre inkább egy egyre ferdébb tükrön keresztül tekintünk a világra gyakorlatilag minden kapcsán, és azt hisszük, hogyez jóettől jobb lesz nekünk.
Na jó, társadalompszichológiai agymenés off.[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
nozs23
addikt
válasz #96241664 #24 üzenetére
Nem egy random "texture overlay" amúgy, mint ahogy sokan mondják, hanem valamilyen deep learning módszerrel megtanítottak neki kirajzolni hold-szerű részleteket.
Milyen deep learning? A hold kvazi mindig, barhonnan ugyanugy nez ki a foldrol. Barhogy kicicomazhatjuk ezt. Texture overlay, opacity allitas. PS-ben egy perc. Nem egy vilaghatalom AI-rol beszelunk. -
kakuk.tamas
addikt
Skacok!
Csináljatok képeket a Halálcsillagról is, pls! Hátha abból is Holdat csinál!Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
Én csak két dolgot nem értek.
A nyersképen nem létező részletek "AI feljavítása" alatt vajon mit érthettek eddig az emberek?
Illetve számít egyáltalán, hogy a szó szoros értelmében nem valódi fotó, ha ilyen "leleplezés" kellett hozzá, hogy erre rájöjjenek sokan?Nem egy random "texture overlay" amúgy, mint ahogy sokan mondják, hanem valamilyen deep learning módszerrel megtanítottak neki kirajzolni hold-szerű részleteket. Amikor valamivel sikerül átverni, akkor is abból próbál holdat csinálni, amit valóban lát, nem csak rádob egy előre eltárolt képet és leveszi az opacity-t...
Rendeltetésszerűen használva mindig pontosan ugyanazt a képet fogod kapni a holdról ugyanabból a szögből, mintha normál módon fotóztad volna, csak jobb minőségben. Szörnyű, hogy van ilyenre lehetőség.Kicsit amúgy olyan szagú ez, mint amikor arra jött rá valaki, hogy a Xiaomi "hazudik" az 1" szenzor méretével kapcsolatban, aztán amikor minden tech oldal lehozott erre vonatkozóan egy magyarázó cikket, utána ugyanúgy folytatódott a kommentszekciókban a hőbörgés a semmin. 1 bolond százat csinál...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ezek után senki se csodálkozzon, hogy 3 szeme és 5 füle lesz valakinek.
Ez lesz a turbó mód.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ricardo
titán
válasz 7Heads Drago #9 üzenetére
Reklámoknak hinni finoman szólva is naívitás.
sajnos bevett szokás kamuzni a reklámokban. Nem egy cég bukott is már vele. -
szupermacs
veterán
Nem hiába vannak 500-600mm-es reflex obik slr gépekhez.
-
Juhaszatti
addikt
válasz 7Heads Drago #7 üzenetére
Pont mint a Huawei. Tanulhattak volna a hibájukból..
-
LosBlancosRM
őstag
Mai világban mit nem akarnak eladni kamuval? Szerintem hozza amit a reklámban mutogatnak, az átlag usert pedig nem hiszem, hogy érdekli a mögöttes technológia.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Tibee86
nagyúr
Ki gondolta volna…
-
Örni
senior tag
válasz guriga1234 #12 üzenetére
Ezt egy Maksutov 102/1300-assal lőttem, plusz a fényképezőgép crop factora:
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
félisten
ugyan akkora szarrágók mint a másik Hold hamisító banda
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
janeszgol
félisten
Én Doooo-nak a
bocsán...véleményét várom. -
7Heads Drago
veterán
válasz LosBlancosRM #8 üzenetére
Nem is ez lenne a baj amit leírsz, hanem hogy ezt külön kiemelik a reklámban és és többek közt ezzel akarják eladni a telot miközben kamu a kép.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
őstag
Sok dolog miatt hisztiztek már emberek, de ez azért nevetséges. Aki a Holdat akarja fotózni telefonnal, az nem foltot akar, hanem ezt. Szerintem semmivel se rosszabb, mint egy selfie filter.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
7Heads Drago
veterán
Ekkora égést.... Gratula a Samsungnak. Rendesen mellé lőttek.
-
hankock
tag
A Hold fotózását legalább annyira nem értem, mint az esti fotózást.
De valaki kitalálta, hogy ezek milyen fontosak és egy üzletág specializálódott rá.
Aki Hold fotókat akar nézni, akkor írja be a keresőbe, hogy HOLD, vagy MOON és voálá ott egy csomó jó minőségű fotó.
Én a kamerát egyéb feladatoka használom.
Családi esemény, nyaralás, munka, kátyú miatti kár bizonyítása. Ezek egyediek, megismételhetetlenek, fontosak.
Minek a Holdat fotózni? -
nozs23
addikt
Egy basic texture overlayt rak ra, hogyha azt hiszi az a hold. Van akinek ez belefer, mint foto, nekem ez mar nem.
Nem is ertem, hogy valaki, aki konyit valamit a fotozashoz, hogy hihette eddig, hogy ami kijon abbol a hanygyapocsni szenzorbol es f/k*rvasotet optikabol az tenyleg a hold.
Ettol fuggetlenul meg rohadt jo dolog az az optika, meg nagyon rendben van az a telefon is. De valahol huzzuk meg a hatart a foto es az Ai general egy grafikat kozott. -
totomusic
tag
Samsunggal negatívak mostanság a tapasztalataim. 32 bites kernelt raknak 64 bites SoC-al ellátott telefon alá, de ezt külföldön is észrevették, ügyfélszolgálatosok szerint meg én vagyok a hibás, hogy nem néztem meg alaposan a specifikációját a telefonnak, miközben ezt ott nem írták le. Nagyon sok tulajdonságot megnéztem előtte, mint például kamera képminősége, PWM mentes kijelző, SoC, burkolat...
Másik Samsung telefonomban pedig felpúposodott egy hónap után a kicserélt akksi, persze a készülék működött ugyanúgy... Gyárit tettem bele.
Szóval nagyon sok paraméterre kell figyelnem ezentúl, olyanokra is, amiket nem írnak le... -
janeszgol
félisten
Akkor az ufó rajta nem volt igazi? Ki is töröltem a fotóm...
-
kbyte1024
veterán
Hát aki elhiszi, hogy trükkök nélkül egy mobillal holdat és a kratereit fényképezi és éles is lesz.... hát az megis érdemli 🤣
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier dátumot kapott a South of Midnight
- Óra topik
- Retro játékok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest