Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
ha nincs hangja a filmeknek, zenéknek de amúgy van, akkor nézd meg a lejátszó haneröszabályozóját és az összes csatornát egy keverön (pl. a kdemix-ben vagy a gnome volume controlban). A graf. felületbe bejelentkezésnél van vmi alapértelmezett hang, olyat láttam (hallottam) már, hogy csak egy röpke pillanatra indul el aztán elhallgat. Ez ezért lehet, mert bejelentkezéskor visszaállitja az elmentett hangeröbeállításokat, ami ilyenkor 0.
Milyen videolejátszóval inditottad? Ahogy elöttem is mondták, próbáld ki az mplayert, a telepitöCDken is rajta van (vagy urpmi-vel Internetröl újabb verziót is feltehetsz).
Megpróbálok összehozni vmi urpmi lépésröl-lépésre-t a héten...
ja és mi a hibaüzi?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC játékok egyben
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest