Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
A melóhelyen routeres ADSL van, gond nélkül fel tudtam konfigurálni az internetet, de itthon rádiós net van, és ezt sem tudtam felrakni.... no de túlélem. A beállításkor be tudtam állítani a PPPoE, sőt a login/jelszó párost is, de a netre jelentkezés nem ment.... Bár nem vagyok ebben spíler, és elszúrhattam valamit, de amikor aktiválni akartam a hálózati kapcsolatot a hálókarin keresztül, nem létesített kapcsolatot, nem kért logint, jelszót, és nem is lépett fel.... egy perces próbálkozás után azt írta ki, hogy nem aktív..... hát ez a péntek tényleg 13. volt.....

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest