- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
hat nekem meggyözödesem, hogy az rpm-es disztroknal gond nelkül csak nehany egyszerübb alkalmazast lehet telepiteni (itt erdemes forrasbol, nem rpm-böl) es különben be kell erni azokkal, amik vannak a telepitö cd-ken. elöfordult mar, hogy leszedtem egy mdk-ra irt rpm-et, függösegek miatt nem ment fel, leszedtem a forrast, az se ment fel, vegül eszembe jutott, hogy hatha fent van a telepitö cd-n, fent volt es onnan persze feltelepült... ha valaki nagyon vagja a temat, akkor biztos jobban elboldogul az ilyen problemakkal, mint en. mar több, mint egy eve van fent MDK nalam es vegülis meg voltam vele elegedve de performance es telepitesi gondok miatt en is masfele kezdtem el nezelödni (Gentoo). Mindettöl függetlenül jo kis diszto annak, akinek nincsenek nagy igenyei, tudtam vele netezni, chattelni, skypeolni, office cuccokat csinalni, cd-t es dvd-t irni meg ilyen hetköznapi dolgok es soha nem hullott szet a rendszer, szoval nem olyan rossz ez, csak van jobb is. szerintem minden rpm-es disztronal elöbb-utobb beleütközik az ember olyan telepitesi nehezsegekbe, amitöl ketsegbeesik
szoval en szakitok a SuSE, a Redhat es a Mandrake utan az rpm-el. Jo volt de eleg volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Windows 7
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szoval en szakitok a SuSE, a Redhat es a Mandrake utan az rpm-el. Jo volt de eleg volt