- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
#41133696 #877 üzenetére
Megtaláltam. 2014-ben itt vettem, kemény 4000 Ft-ért. Most 8700 Ft körül lehet az ára és vásárolható.
Nem igen kattintok sehova és nincsenek is annyira fontos dolgok a gépen. Gép platform váltás lett Windows 10-el. Eddig Win7 + MSE+MBAM kombó volt. 10 alá nem tudom szükséges-e extra vírusirtó, vagy elég lenne egy mbam és csókolom.
-
(Bundás)
addikt
Tudod az egyéni vállalkozás is vállalkozás; ami ugye lehet egyszemélyes. Jövedelme annyi amennyit megtermel, költeni meg annyit költ amennyi szükséges, legalábbis aki ésszel csinálja.
Nem mindegy 8000 Ft-ért egy éves licencet vagy élettartamot vesz az ember; sem egyszemélyes vállalkozásnál, sem ahol ötven darab gép van... -
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Van valahol most akciósba a termék? Akár Magyarországon... Vállalkozós gépre kéne, jó lenne ha tudnék bankártyával fizetni és számla is lenne róla...
-
(Bundás)
addikt
Köszi srácok, holnap intézek egyet, ez így nagyon korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Minecraft
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest