- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
válasz
#41133696 #230 üzenetére
Szia!
Kicsit aggódva olvasom amiket írsz. Nálam (igaz, hogy Win XP-n) a MBAM Pro már a NIS 2012 és NIS 2011 mellett is fent volt egy - egy éven keresztül és most, amikor felpakoltam a NIS 2013-at eszembe sem jutott, hogy bármi ütközési vagy hasonló gondok adódnának. Azóta is mennek egymás mellett. MBAM állaldó védelme bekapcsolva.
KépAz ASC Pro is már jó régóta fent van,1 éves promós licensszel ami nemrég járt le így be kellett írnom a másik egy éveset amiből 332 nap van vissza. Gond nélkül frissített a legújabb 6-os verzióra. Kép.
Lehet, hogy XP-n nem jönnek ki ezeke a problémák? -
Mosanke
senior tag
-
Mosanke
senior tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #120 üzenetére
Bocsessz ezt nem tudhattam.
Akkor itt van egy másik, ami támogatja a 64 bites Windows 7-et is, hasonlóan működik mint a Revo és szerintem közel olyan hatékony is.
IoBit Uninstaller
Válaszd benne a Forced Uninstaller lehetőséget a programok eltávolításakor. -
Mosanke
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #117 üzenetére
Szerintem semmi.
Szedd a Revo Unistaller Free-vel. A felajánlott eltávolítási lehetőségek közül negyediket, a legalsót válaszd ki. Először úgyis a MBAM saját eltávolítóját fogja futtatni, de ha majd kér egy restartot a vége felé akkor válaszd a később lehetőséget. Így a Revo még újra fog keresni és megkeresi majd ki is listázza a még bent maradt MBAM bejegyzéseket. De csak óvatosan a törléssel és szigorúan csak a félkövéren szedetteket jelöld be és töröld! -
Mosanke
senior tag
Szia!
Nem sok amit tudok mondani, de én a SAS-t nem venném meg. Én NIS-t használok és az mellett időnként - úgy havonta egyszer - lefuttatom a SAS Free-t de sosem talál semmit. Vagy ha nagy néha mégis akkor az 1-2 ártalmatlan cookie csak.
A MBAM-ból nálam igaz a Pro verzió van (egy promocio kapcsán kaptam lifetime licenszet), de annak sem megy a valós védelme (bár a NIS-t nem zavarja) mert azt tapasztaltam, hogy nem sok értelme van. NIS mellett. A MBAM-ot is általában csak havonta futtatom, de sosem talál semmit.
Szerintem ezekből bőven elegek otthonra a Free változatok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest