- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, nálam sem volt vele gond 2012-es Norton verziókig, de két teljesen eltérő konfiguráción összeakadt a kettő nálam. Igaz mind a kettőn Windows 7 futott. XP-t már sok éve nem használok. Gondoltam, hogy átköltöztetem Vistára ahol Microsoft Security Essentials van Comodoval, de nem engedi ugye aktiválni magát. Egyébként Norton mellett nekem sok dolga nem volt, egyszer rávetődött tévesen a Steam-re és ennyi. A Windows 8 -am pedig stabil és nem akarom feltenni NIS 2013 melé, mert gyors, megbízható, dolga úgy sem lenne, és az MBAM frissítés után vissza állítja a késleltetett indítást a szolgáltatások között, ha erről megfeledkeznék - egyszer már előfordult - akkor jönne a fagyi, meg a reset. A Windows 8-on még egy BSOD-t vagy egy RESET-re fagyott képernyőt sem láttam szerencsére.
Ami az ASC-t illeti, én már azt sem használom elég régen. Promoció keretében kaptam az IOBit Termékmenedzserétől, és ott is az volt, hogy amikor úgy döntöttem, hogy az első gépről uninstall és install a második gépre, akkor írnom kellett Neki, és ő engedélyezte.
Személy szerint engem az MBAM -os MAC-hez kötés azért lepett meg mert ugye egy örök licences termékről van szó, és ugye néha például gépet is cserél az ember, meg ugye volt aki írta azt hiszem itt a topic eleje táján is, hogy nála nem volt ilyen gond.
-
HZoli87
veterán
Nálam most csak az ingyenes verzió fut, így manuálisan töltötte le az új verziót.
---------
Annyit viszont észrevettem, hogy a jobb gombos környezeti menüben angolul kommunikál velem (Scan with Malwarebytes' Anti-Malware), hiába van magyarra állítva a nyelv. Másnál is hasonló a helyzet?
Azt már meg se említem, hogy részben elhagyták a aposztróf használatát, vagyis az asztalra létrehozott parancsikonja már nem tartalmazza, de elég csak elolvasni a fent írt pár mondatomat, ahol meg igen. Jó lenne eldönteniük, hogy most megtartják vagy nem ...
-
Kezdő vagyok
őstag
Köszönöm a válaszaitokat!
[link]
Itt írták,hogy a programok módosítás/eltávolítás menüből kell törölni,csak azért kérdeztem.
po1son:igen,arra gondoltam,köszi a helyesbítést!A Revo Uninstaller egyedül azért nem jó nekem,mert 64 bites Windows 7 Prof.-ra csak a Pro verzió a jó.
,az meg fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest