Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mégsincs MAC-hez rendelve...

Éjjel amikor próbálkoztam kétszer is az aktivációval, Internet Explorer 9.0-val másoltam ki a Gmail-emből a regisztrációs adatokat, ránézésre minden okénak tűnt, de lehet hogy szóköz maradhatott benne, mert ránézésre mondom nem láttam különbséget.
Egyébként általában Chrome alól szoktam, most is az alól próbálkoztam. Ráadsául duplán kellett aktiválni, mert normál fiók alól is beaktiválta, tehát nem írt olyasmit, hogy ez a művelet csak rendszergazdaként végezhető el / más termékeknél ez van /. Nem írta de nem váltott át próba időszakról
Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.Windows Vista Home Premium 64-bit Service Pack 2, Malwarebytes Anti-Malware PRO, Microsoft Security Essentials 4.1, Comodo Firewall 5.10
Az MSE-vel remélhetőleg békésebb lesz a viszonya mint a Norton termékekkel, és el is fér kiegészítő védelemként. A szolgáltatásoknál is automatikusra van állítva:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.