Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mégsincs MAC-hez rendelve...

Éjjel amikor próbálkoztam kétszer is az aktivációval, Internet Explorer 9.0-val másoltam ki a Gmail-emből a regisztrációs adatokat, ránézésre minden okénak tűnt, de lehet hogy szóköz maradhatott benne, mert ránézésre mondom nem láttam különbséget.
Egyébként általában Chrome alól szoktam, most is az alól próbálkoztam. Ráadsául duplán kellett aktiválni, mert normál fiók alól is beaktiválta, tehát nem írt olyasmit, hogy ez a művelet csak rendszergazdaként végezhető el / más termékeknél ez van /. Nem írta de nem váltott át próba időszakról
Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.Windows Vista Home Premium 64-bit Service Pack 2, Malwarebytes Anti-Malware PRO, Microsoft Security Essentials 4.1, Comodo Firewall 5.10
Az MSE-vel remélhetőleg békésebb lesz a viszonya mint a Norton termékekkel, és el is fér kiegészítő védelemként. A szolgáltatásoknál is automatikusra van állítva:
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Silvercrest Rajztábla
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.