Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mégsincs MAC-hez rendelve...

Éjjel amikor próbálkoztam kétszer is az aktivációval, Internet Explorer 9.0-val másoltam ki a Gmail-emből a regisztrációs adatokat, ránézésre minden okénak tűnt, de lehet hogy szóköz maradhatott benne, mert ránézésre mondom nem láttam különbséget.
Egyébként általában Chrome alól szoktam, most is az alól próbálkoztam. Ráadsául duplán kellett aktiválni, mert normál fiók alól is beaktiválta, tehát nem írt olyasmit, hogy ez a művelet csak rendszergazdaként végezhető el / más termékeknél ez van /. Nem írta de nem váltott át próba időszakról
Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.Windows Vista Home Premium 64-bit Service Pack 2, Malwarebytes Anti-Malware PRO, Microsoft Security Essentials 4.1, Comodo Firewall 5.10
Az MSE-vel remélhetőleg békésebb lesz a viszonya mint a Norton termékekkel, és el is fér kiegészítő védelemként. A szolgáltatásoknál is automatikusra van állítva:
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.