Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, nálam sem volt vele gond 2012-es Norton verziókig, de két teljesen eltérő konfiguráción összeakadt a kettő nálam. Igaz mind a kettőn Windows 7 futott. XP-t már sok éve nem használok. Gondoltam, hogy átköltöztetem Vistára ahol Microsoft Security Essentials van Comodoval, de nem engedi ugye aktiválni magát. Egyébként Norton mellett nekem sok dolga nem volt, egyszer rávetődött tévesen a Steam-re és ennyi. A Windows 8 -am pedig stabil és nem akarom feltenni NIS 2013 melé, mert gyors, megbízható, dolga úgy sem lenne, és az MBAM frissítés után vissza állítja a késleltetett indítást a szolgáltatások között, ha erről megfeledkeznék - egyszer már előfordult - akkor jönne a fagyi, meg a reset. A Windows 8-on még egy BSOD-t vagy egy RESET-re fagyott képernyőt sem láttam szerencsére.
Ami az ASC-t illeti, én már azt sem használom elég régen. Promoció keretében kaptam az IOBit Termékmenedzserétől, és ott is az volt, hogy amikor úgy döntöttem, hogy az első gépről uninstall és install a második gépre, akkor írnom kellett Neki, és ő engedélyezte.
Személy szerint engem az MBAM -os MAC-hez kötés azért lepett meg mert ugye egy örök licences termékről van szó, és ugye néha például gépet is cserél az ember, meg ugye volt aki írta azt hiszem itt a topic eleje táján is, hogy nála nem volt ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő