- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
trance89 #545 üzenetére
Örülök, hogy így vélekedsz az OSS + MBAM párosról.
Nálam OSS mellett MABM 1-2 program indítását erősen megfogja. Először nem tudtam mire vélni, miért indulnak "nehezebben" egyes programok, míg rájöttem, hogy engedélyeztem MBAM valós idejű futását és ezt követően tapasztaltam a lassú indulásokat. Természetesen kivételek közé téve a kérdéses programok MBAM-ban megoldódni látszik a probléma.
-
ra^ven
senior tag
válasz
trance89 #543 üzenetére
Úgy, hogy BD volt fent először, valamint pár rossz próbálkozás után egy kicsit kilőttem az antivírus modult.
Amúgy most találtam még egy leírást, pár dolgot még hozzá kell tenni BD kivételekhez és elvileg működni fog.
Délután még próbálkozok vele.
Most legalább tudom mitől ha be a rendszer, ha behal. -
konci79
őstag
válasz
trance89 #520 üzenetére
Ok,köszi!
Sikerült 1400 ft-ért 1 éves licence-t vennem,annyit megért.
Kérdésem az mit kell beállítani rajta hogy jól működjön?
Pl mi az az önvédelmi modul,meg alatta a csökken prioritásból vizsgál multitasking javítás és kell-e?
Tűzfalat a N360 kezeli ,az marad?Ilyenekre gondolok. -
blattida
nagyúr
válasz
trance89 #452 üzenetére
Amit akkor vettek, az még valóban, igazi lifetime licenc, de ezt a lehetőséget a malwarebytes megszüntette, amik pedig néhány oldalon keresztül megvásárolhatóak, azok a szó igazi értelmében már nem lifetime licencek, csak nincs időkorlát a használatukban, a frissítésükben viszont igen.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
trance89 #367 üzenetére
Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Sebességen kívül nincs komolyabb értelme. Megértem, ha neked nincs rá szükséged. Viszont ilyenformán SSD-nek sincs értelme
Van elég memóm, szóval elfér, ráadásul gyorsabb is jelentősen bármelyik SSD-nél. Talán ez a második problémám a memdisk-el kapcsolatosan, tehát nem beszélhetek eget verő probléma hegyekről, így memdisk marad mbam-ot pedig nem használom keresésre, míg nem javul a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest