Új hozzászólás Aktív témák
-
Marha jó h 3.1-em volt és már van 3.2 és nem talál amúgy frissítést...
-
Nekem a 3.06 jó. Elmúltak a bajai. Kop kop.
-
A 3.5 egy fosadék. Kikapcsoltm azonnal ment a gép rendesen, nem voltak chrome lassulások, semmi egyéb. Én meg azt hittem a win10 frissítések miatt lett ilyen. Jöhetne valami javítás.
-
Kaptam új serialt és arra kértek, jól őrizzem meg. Valamit olyat magyaráztak, hogy nem kelthető fel a régi. Talán valaki használta azért volt nekem halott? BEmutattam a számlát, hogy hol és mikor vettem.
-
Meg kell mondjam, rohadtul unom már, hogy minden egyes win reinstallkor írnom kell ezeknek és az @@@ @@@t is be kell küldeni, mert 403-as hibával nem tudom aktiválni a programot. Minden egyes alkalommal azt mondják nem látja a mail címem a rendszerben így nincs rólam info, amit kétlek, mert mindig ugyan onnan írok. Mindig beküldöm a clever baromság számot de mindiiiiiiiiiiig írja, hogy küldjem be!! Ezek vakok??
-
Kipróbáltam egy itthoni free verzióson egy tört kódot és tudjátok mit ír ki? Ugyan azt mint nekem az eredeti kóddal! Ezek csak azért korlátoznak, mert nagy lehet a fejetlenség kinek eredeti kinek nem! Azért kérnék be ezer adatot. Meg képet vagy videót mint pl tőlem. Ha nem tudsz adni vásárlási azonosítót akkor nem segítenek.
-
Na resetetlek... De, hogy meddig tart ez nem tudom. Honnan tudjam meddig marad a rendszer vagy mikor ülök át a másik géphez?
-
Velem nem valami jó fejek... képmentést akarnak nem oldják fel a korlátom. Pedig az nem lesz, hogy win reinstall miatt vagy mert átviszem másik gépre a reget fogja magát és letilt.
-
Hát lepetézek.... Megint letiltott. Win10-nél aktív volt, kerestem a supoortot megoldódott. Feltettem a win7-et, mert sok gond volt a 10-el. A teszt verzió futott erre most megint azzal dob ki mint korábban...
-
Faggattam Pault mit lehet mit nem. Elvileg egyik helyen deaktivalom másikon aktiválom. Azt szabad. Még írta is a szitura amit Felvázoltam, hogy nagyon jó kérdést tettem fel.
mondhatta volna, hogy vedd meg még 1x, de nem mondta.
A bibi h eddig is így csináltam, 1x volt két helyen aktiv véletlenül. -
-
A dolog érdekessége, hogy két gépen is aktiválva működik egy időben.
-
Van egy ID-m és egy KEY-em. Most azt mondjátok meg, hogy van az aktiválás. Itt a notim, erre felrakom, akkor nagy gépre nem fog menni? Illetve innentől kezdve csak a notit lehet aktiválni vagy hogy van? Mert nem akarom elhamarkodni hol aktiválom.
-
Ugye jól szűrtem le, hogy ez a kb 8 ezer ft 3 PC-re jó?
-
Üdv! Megmondom őszintén meguntam törni, de főleg azért gondolkozom a megvásárlásán, mert működik, sokszor bizonyított. Nektek mi a véleményetek? Mégis csak 8k közel, igaz 3PC-re telepíthető, lehet összefogok valakivel.
(egy jó ideje nem tettem fel a problémás törése miatt, azóta vannak is bajok, a trial 11 fenyegetést hárított el) Még pörög a 14 nap, addig megvásárolnám paypallal. -
Nagyon sokáig nem engedtem, hogy fusson (hónapokat), mert blokkolt egy olyan dolgot amit nagyon nem kéne. Ez idő alatt elavult a program, nem is ment kb semmi sem, frissíteni sem tudott. Gondoltam rátelepítem az újat, meg is történt. Aztán lefuttattam... Na az kemény volt. Mennyire megbízható amit mond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest