- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Szevasztok.
Kb. egy hónapja már nem megyek semmire az ingyenes változatával, ennek az amúgy eddig évek óta sikerrel használt vírusfertőzések felderítő és eltávolító mwb.a.m. alkalmazással. Már próbáltam, hogy töröltem a gépről és újra telepítettem - sokat nem értek az ilyenekhez amúgy, sajnos.
Amióta felugrik egy kis ablakban egy figyelmeztetés:
"Hiba: A Malwarebytes nem tudta betölteni az Anti-Rootkit illesztőprogramot. Hibakód: 20025. Szeretné folytatni a vizsgálatot anti-rootkit ellenőrzés nélkül?"
Bárhogyan is döntök eztán, a vizsgálat SOHA NEM FUT VÉGIG, valami "Előzetes beolvasási művelet..." (az első fázis) pörög aztán a végtelenségig és nem vizsgálja át a gépet sajnos!
És pl. a választható "Gyors-vizsgálat" opció megszűnt, mert azóta nem aktív az sem rajta.Úgy gondolom, itt a hozzáértők már értesültek erről a "bibiről" és talán tudnak valami okosságot válaszolni, mert talán nem venném meg az éves 6 és fél ezer forintos teljes (őrzős) változatát.
(Az ingyenes is évekig tökéletesen lepucolt minden bejutott vírus-szemetet.)
Még most kezdtem a Google-val keresgélni ezzel kapcsolatban, úgy estem be ide is.
Várom a segítséget, előre is köszönöm!JÉ! Ahogy ezt ide megfogalmaztam (megint újratelepítettem a progit úgy 15 perce és most VÉGRE vizsgálta a gépet!
Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét. 
Ha vissza jelentkezne a hiba, akkor "jövök", ezt pedig azért sem törlöm most. (Szerkesztve utólag!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- iPhone-t használók OFF topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét.