- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
[GalaxyMaxHz] alkalmazást megnéznétek, esetleg fordítani? Ha jól számoltam 21 nyelven lehet használni, magyarul még nem.
Köszönöm szépen. -
stefi68
addikt
APK Editor-t ismered? Sokszor segített már, amikor az ApkTool nem boldogult vele.
Próbáld ki ha egyszer gondod akad...Ja, és a #7752-re a megoldás: saját kulcsot hoztam létre az apk-k szignózásához. Az már tetszik a Revolutnak.
-
Az apktool-t frissítsétek ám rendszeresen
[link]
-
stefi68
addikt
Nem teljesen magyarítás téma, de van köze hozzá:
Az utóbbi időben szembesültem több általam magyarított appnál azzal, hogy míg a Google átengedi telepítéskor a biztonsági vizsgálaton, a Revolut app gyanúsnak találja és nem hajlandó futni (mármint a Revolut) amig telepítve van a kérdéses alkalmazás.Van megoldás?
-
Indiant
addikt
Mi a fene történt az apktoollal? 30mb-os fájlokat 20perc alatt bont ki mostanában.
ui.: rájöttem. hdd-n futtatom. ssd-n ok. -
stefi68
addikt
Az összehasonlításra van több megoldás Notepad++, Total Commander, stb., de ezek valóban csak akkor működnek jól ha a régi és az új xml-ék rendezettek és vannak új sorok valamint megszűnt stringek, de alapvetően azonos sorrendiségben.
Ez egy pár száz v. ezer soros állománynál elég macerás tud lenni.
Én már régóta az Onesky-t használom fordításra. nem tudom ingyene-e még a regisztráció.
Van benne jó pár régi projektem...
Feltöltöm a régi angol xml-t, hozzá a régi magyar xml-t, majd az új angol xml-t és szépen kiszűri az elvult stringeket, mutatja a változott stringeket és az újakat.
Ennél jobb nem is kell. -
válasz
Oldman2 #7738 üzenetére
"Beillesztve az Android kódba, a sorrend nem érdekes"
Igen, ez így van"de itt az összehasonlítás során ahogy látom nem mindegy."
Igen, itt így ebből lehet gondod. Itt úgy lenne a jó, ha ugyanabban a sorrendben mennének a sorok. Hát..... én lehet nem állnék neki kézzel összeigazgatni. De amúgy az angol forrás és a magyar forrás vajon miért eltérő sorszerkezettel van? Érdekes....
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Meggyi001 #7737 üzenetére
Amit kaptam angol forrást és amit kaptam magyar forrást, abban az azonos elemek nem ugyanott helyezkednek el.
Pl. az angolban a fájl elején, a magyarban a fájl végén.
Beillesztve az Android kódba, a sorrend nem érdekes, de itt az összehasonlítás során ahogy látom nem mindegy.
A lényeget (valószínűleg lényeg) nem írtam.
Az angol.xml-t és a magyar.xml-t akarom összevetni, hogy mi az, ami a magyar-ból hiányzik, de az angolban szerepel. -
Oldman2
nagyúr
Nagyon sok projekt mára átállt az Online felületek (Crowdin és tsai) használatára, én most akadtam egy olyan app-ra, ami máig sem így fordítható (Moon Reader).
Ennek kapcsán egy kérdés (4 éve fordítottam le legutóbb):
Tudtok-e mondani olyan alkalmazást vagy parancssori parancsot, ami megmutatja 2 xml különbözőségét?
Ki kellene (biztosan) gyűjteni azokat a string-eket, amik nincsenek még lefordítva.
A fejlesztő megjelölt vagy 4-et, én ezek mellé találtam további 5-öt, de egyszerűbb lenne nem manuálisan keresgetni mindent... -
Pedig tök jó csapat volt itt, hogy hová tűntünk?
-
stefi68
addikt
Én nem lottózom.
Fordítgatni már csak magamnak szoktam néha-néha...
Publikus munkám nem is tudom mi volt utoljára, talán a tvQuickActions. -
Én nagy megelégedéssel használom az általam módosított lottó appot, amely már nincs fent a Play áruházban! Ez volt az utolsó verzió, ahol még lehetett vele automatikusan sms-t küldeni. Nem kell bemenjek a lottózóba, szólnak ha nyertem, és még át is utalják maguktól. (Telekom) Tök kényelmes
-
Kint van a 2.9.3-as apktool:
Ti mi jó csináltatok mostanában? -
stefi68
addikt
Találtam egyet mobilra: ApkTool M
Működik szuperül, ki- becsomagol, szignóz, de sajnos ua. a hiba itt is előjön. -
stefi68
addikt
Van egy alkalmazás Android TV-re, amivel át lehet konfigurálni a távirányító gombokat, továbbá tetszőleges felugró menüket lehet kreálni és ami a legfontosabb makrókat lehet létrehozni.
Sajnos nem tudom visszacsomagolni.
Erről van szó: [link]
Ha erre jár valaki hozzáértő, esetleg ránézne? -
Lottó alkalmazás. Ez még megnyitja az sms-t, és olyan ficsörők vannak benne még, mit a régiben voltak, az új verziók már nem csinálnak ilyet. Ott le vannak tiltva. Általam módosítva. Nem frissül. Évek óta használom. [link]
-
Életem egyik leggyorsabb magyarítása, 2 perc. 8 sor talán. Sok éves már az app, ismeri is mindenki, de mondom már berakom....
-
-
válasz
fonixportal #7701 üzenetére
Kicsomagolás és becsomagolás, a fent említett cikkemben a 8-as és 9-es pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest