- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
A félreértések elkerülésére a fenti hozzászólásomban a Mi Mix 2 képeit tettem be, pont azért mert F.E.K.. belinkelt képein látszik, hogy még Android 8.1.0 van a telefonján, és nem működik neki a Telekom alkalmazás. A Mi telefonon Android 9. Xiaomi EU. rom van. Azon tökéletesen megy a Magisk minden szempontból már 4 éve. Az MHPC-ben nincs semmi beállítva, nem is értem miért kellett volna bármit is beállítanom. Kiválasztottam a modult, települt és kész. BusyBox azért van telepítve mert a MI Mix 2 fórumán amikor nem sikerült elrejteni a Samsung Pay-t, és a Google Pay-t ezt ajánlották hogy telepítsem. Utána tényleg tudtam használni mindkét fizetési módot. Jelenleg ahogy a képen is látszik már csak a Google Pay működik. Az is csak azért mert: és ez elég hosszú nem szemetelem tele vele a topikot. A lényeg csak segíteni akartam F.E.K.. kollégának, hátha így működésre tudja bírni a Telekom alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest